Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz hogy azok a férfiak és nők akik igazán összeillenek hasonlítanak arcra?
Nem. Például az exemmel mikor még jártunk, megkérdezték hogy tesók vagyunk-e, mert volt annyi közös arc vonásunk és a hajunk/szemünk színe is hasonló. Vége is lett rá, egy félévre, mert nem is lehettünk volna különbözőbbek.
Én inkább azt mondanám, hogy olyan esetben kezdenek el "hasonlítani egym@ásra" a nő és férfi, ha már huzamosab ideje együtt vannak és együtt is élnek már évek óta. Ugye általában a közös az öröm, közös a gond. Nagyjából ugyanazon mennek át, hasonlóan táplálkoznak/alszanak. Ilyenkor előfordul, hogy elkezdenek hasonlítani egymásra, de ez sem törvényszerű.
Én is azt mondanám, mint a hármas. Anyámék 20 évig voltak együtt, a ráncaik, karikáik hasonlóak, de alapvetően nem hasonlítottak egymásra testvérekként, mint ahogy azt mondták róluk (igaz, épp most szeparálódnak, de egyébként nem utálják egymást nagyon, szóval így so-so ez a részükről)
Más ismerős párnál, akik azt hiszem 27 éve vannak együtt, 10+ év korkülönbséggel, ott hasonlít sok minden:fejforma, szemszín, testalkat, barátságos, kevés ránccal rendelkező arc, meg mindketten alig öregedtek kinézetre vagy 10 éve, de ahogy nézem őket, egyre több hasonlóságot veszek észre köztük.
Persze működhet egy kapcsolat hasonlóság nélkül is, nem tudom, 18-19 évesek kapcsolatai mennyire érdekelnek, de van 2 ismerősöm, a lány kb skandinávnak, a srác meg arabnak tűnik (mindketten magyarok), de több, mint 2 éve együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!