Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes várni az eljegyzésre?Mikor lépjünk ki a kapcsolatból?
A történet a következő: Megismertem a barátom aki már az ismerkedést úgy kezdte,ő akar majd gyereket,családot,összeköltözést mindent. Teltek a hónapok sokszor emlegette,megkérne már ,eljegyezne. Majd novmbertől már szánédkosan elől hagyott weblapokat,hogy lássam nézegeti a gyűrűket,sőt még rá is kérdezett,hogy láttam-e? Mondtam neki,hogy örülnék,ha megkérne ,de azért rmeélem nem a karácsonyfa alatt tervezi.
Aztán se karácsonykor,se közte,se azóta,se évfordulon sem semmikor nem kért meg.
Őszintén lehet nem zavart volna még akár évekig ,ha nem ő hozza fel már x hónapja,hogy venni akar gyűrűt és meg fog kérni.
Felnőtt emberek vagyunk. Mire kell várni?? De mondani kb mindennap mondja,hogy majd miben kísér oltárhoz,hány gyerek lesz stb.
Csakhogy haladni se tudunk így az életben sehova. Amíg nics eljegyzés se addig közös kassza sinc,ő így nem tud félretenni pénzt,minden hónapban kb nullára jön ki.
Egyre jobban zavar és idegesít ez a dolog,2 felnőtt ember akik elvileg együtt akarnak gyereket,házasságot,mindent azok mire várjanak??
Már annyira zavar,hogy néha kiül a fejemre a rosszkedv,céltannak érzem az egész kapcsolatot így ahogy van.
Már néha megfordul a fejmben lehet nem is én vagyok akkor az igazi?Van vlami titkolnivaló? Nem is szeret úgy? Mi a fene baja van velem?
Az ilyet most komoylan meg kell modnani ,hogy te Józsi miért nem kéred meg a kezem?Meddig várjunk még?Akkor jövőhét péntekre itt legyen a gyűrű?! Vagy csak simán hagyjam el és keressek olyat aki hajlandó tényleg velem építeni a jövőt mindent?
Mit gondoltok? Egyre jobban feszít belül ezaz érzés,egyre kellmetlenebb.
10,egyáltalán nem erről van szó!
Nem valakivel,igen én vele akarok. És igen,ha nem hajalndó továbblépni akkor én kilépek és ,ha majd x x x éve múlva találok egy alakmasabb embert aki hajalndó tényleg tervezni velem akkor örülök. De ha soha nem tlaálok senkit akkor így jártam,de ennyire nm vagyok pesszimista . Nem akaork mindenáron gyereket sem szülni.Nekem elég 1 bőven,ő akarna többet. Én csak úgy gondolom ha iylen jó midnen és így szeretjük egymást hova várjunk még? Akkor még sem velem tervez,ha nem tudott dönteni.Akkor még sem ő az igazi,ha ezt nem lépi meg.Akkor menjünk szabadon tovább és adjuk meg egymásnak a lehetősget megtalálni az igazit.
Abban igazad van , sok barátnőm járt így huylitettek a pasik hogy majd majd majd ....
30 évesen vagy 30 körül a majd es a több éves járogatás már nem nyerő. Kérdezz rá nyíltan mást nem tehetsz húzni az időt nincs értelme.
Ha jol ertem 1 eve jartok es mar eljegyuest akarsz????
Ha en nem vennelek el...
17, Igen nekem van ilyen elvem,hogy nem szülök házasság nélkül :)
Hiába szeretem,akkor ő nem szeret engem annyira,ha tudja ez a vágyam és azért sem. Ennyire nem vagyok buta,ha valaki őszintén szeret akkor boldoggá akar tenni,ráadásul itt ő is házasság párti nem ellenző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!