Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak általában bejönnek a manipulatív nők?
Attól függ!
-Rühellem és megvetem azokat a nőket akik érzelmi zsarolással probálnak férfiakat manipulálni (lásd hiszti, sírás, sajnálat ébresztése stb.). Szerencsére ilyen téren inkább csak közvetett tapasztalatom van.
-Testi előnyök kihasználása: bizonyos tekintetben tetszik is. De csak attól fogadom el, akivel lehet is kacérkodni-komolyabban kihasználni az elönyt. Ha nem igy lenne nem mennék bele, nem tudná alkalmazni velem szemben. Mert eléggé levágós dolog (bájos mosoly,kacér tekintet, mely dekoltázs stb) Bár itt már könnyebben hagyom magam. Mert mégiscsak pasi vagyok.
30F
A "férfiak általában" nem létező fogalom. Majdnem 4 milliárd férfi van a földön, elég különbözően "általában".
Nekem nem jönnek be, messziről kerülöm őket.
Nem. A szép nők jönnek be. Az hogy sok szép nő manipulatív, annak nincs köze ahhoz, hogy azért jönnek be, mert szépek.
A nők azt hiszik hogy bejönnek a férfiaknak a manipulatív nők, de közben ha a szemükkel rájuk néznének, akkor ők is meglátnák hogy sok szép nő manipulatív. De a szépségük miatt tetszenek a férfiaknak.
Aki ügyesen manipulál, azt nem veszik észre... :)
És ezt most nem feltétlen negatív értelemben írom, de miért baj az, ha egy nő tudja, mi kell az adott férfinak és "behálózza"?
"de miért baj az, ha egy nő tudja, mi kell az adott férfinak és "behálózza"?"
Tehát miért baj, ha szerepet játszok, amíg meg nem szerzem a férfit, ha meg már a "hálóban van", akkor megmutatom a valódi énem? Hmmm. 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!