Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből van ennyi mindene 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből van ennyi mindene 25 évesen? Féljek, hogy nem becsületes módon szerezte, vagy nagy kölcsönbe adta a fejét?

Figyelt kérdés

Egy haverom ismertetett össze a kollégájával. Egy 25 éves pasival. Nagyon szimpatkus, de fúrja az oldalam 25 évesen honnan van neki saját háza és drága autója?

Nem ezekre a dolgokra bukok, mikor először találkoztunk egyikről sem tudtam. Ja és inkább zavar, mert furcsállom ezt a mai világban. Pláne, hogy a kolléga által be tudom saccolni a fizetését is.

Szerintetek?

Én arra tippelnék, hogy kölcsön, elég nagy, 3 szobás ház, modern, szép, jó környéken.

2021. febr. 4. 07:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Na, az ilyen szánalmas szarban turkálók ellen már megéri hitelt felvenni.
2021. febr. 4. 15:10
 22/24 A kérdező kommentje:

Ha kérdezne az anyagi helyzetemről beszámolnék neki. Nekem mondjuk nincs semmi extrám.

És mivel már jártam nála és láttam amit láttam felvetette bennem a kíváncsiságot.

Bocsássatok meg, hogy számomra fontos, hogy egy férfi hogyan bánik a pénzével és mennyire felelősségteljes. Akárki, akármennyire elcsavarná a fejem ez egy fontos szempont számomra.

2021. febr. 4. 15:22
 23/24 anonim ***** válasza:
48%

Édes Jézus a mennyben, frankón túlagyalod.

Attól, hogy a szüleid nem tudtak a segged alá házat és kocsit rakni, nagyon nem azt jelenti, hogy rossz szülők,sőt valószínű mindent megtettek, ami tőlük telt.

Viszont neked meg el kell fogadod, hogy vannak olyan szülők, akik ezt megtehetik.

Tesóim közül, egyik sincs még 30, családi ház és autó van mindkettőnek,amit nem a semmiért kaptak, mert fősuli mellett dolgoztak is a családi vállalkozásban. Azért mert valakinek jól megy, nem kell egyből arra gondolni, hogy mutyiznak. Dolgozni is kell azért, de az meg már a barátnőknek nem szokott tetszeni, hogy sokszor hétvégén is munka van.

2021. febr. 4. 21:57
 24/24 A kérdező kommentje:

"8 Nem kellett volna vágyból, agyatlanul gyereket vállalni és akkor nem kellene minden generációnak a nulláról kezdeni."

Szóval szerinted ez nem bántó és nem kellett volna rá reagáljak? Érdekes...

Igen, tudom, hogy itt gyakorin mindenki vállalkozó és milliomos, de most a való életről lenne szó.

2021. febr. 5. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!