Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből van ennyi mindene 25 évesen? Féljek, hogy nem becsületes módon szerezte, vagy nagy kölcsönbe adta a fejét?
Egy haverom ismertetett össze a kollégájával. Egy 25 éves pasival. Nagyon szimpatkus, de fúrja az oldalam 25 évesen honnan van neki saját háza és drága autója?
Nem ezekre a dolgokra bukok, mikor először találkoztunk egyikről sem tudtam. Ja és inkább zavar, mert furcsállom ezt a mai világban. Pláne, hogy a kolléga által be tudom saccolni a fizetését is.
Szerintetek?
Én arra tippelnék, hogy kölcsön, elég nagy, 3 szobás ház, modern, szép, jó környéken.
szerintem ehhez semmi kozod. valoszinuleg a lakast nem o vette, hanem orokolte, kapta a szuleitol, akarmi. en nem gondolnam, hogy ez elitelendo, szerintem mindenki elne a lehetoseggel, ha adodna. nem hiszem, hogy barki is nemet mondana, ha a szulei megtehetnek anyagilag, hogy biztositanak neki egy hazat.
innentol kezdve azert felretenni is konnyebb, nincs lakber, azt a penzt siman elteszi. az auto meg olyan, hogy valakinek fontos, valakinek nem annyira. ismerek embereket, akik otthon laknak, nem keresnek tul jol, megis egy baromi nagy mercivel (hasznalt, de azert nem egy szar auto) jarnak, egyszeruen azert, mert minden felretett penzuk az autora koltottek, mert nekik valamiert az fontos (felvagas vagy csak siman automania, azt hagyjuk most). masok meg egy egyszeru kis autoval jarnak, mert nincs nagyobbra szukseguk, az is elviszi oket a-bol b-be es inkabb felreteszik a penzt lakasra, utazasra, kulonbozo programokra.
szerintem ugynugy nem szabad senkit elitelni azert, mert tehetosebb csaladbol szarmazik, ahogyan azert sem iteled el, mert szegenyebbek a szulei. csak hat itthon van az az irigykedo, rosszindulatu mentalitas, hogy akinek jobban megy, az biztosan csalt, lopott, tisztessegtelen munkaval kereste meg es amugy egy rohadek.
Szia!
Ne gondolj rögtön ilyenekre, mert ha kétes ügyekben mozogna, akkor valószínűleg nem ott dolgozna, ahol te is.:D
Simán lehet, hogy a családja tehetős(vállalkozók, ügyvédek, főorvosok, stb.) és tudták őt támogatni, el tudták indítani az életben. Azt a hozzászólást pedig ne vedd magadra, hogy miért kellett téged a szüleidnek bevállalni. Az én szüleim is mindenben támogatnak, félre tettek nekem és a tesómnak, még sem tudunk egyből lakást venni a tesómnak Pesten. Amire a tehetős barátom családja fel is húzta a szemöldökét. Amúgy hasonló helyzetben vagyok én is. Sokkal jobb anyagi helyzetben vannak a páromék, de engem nem nagyon izgat ez. Nem azért tanulok tisztességesen, hogy más kilóra megvegyen.
Nem kell a legrosszabbra gondolni.
Simán lehet, hogy a kocsit megvette magának, a lakás meg pl egy elhunyt nagyszülőé volt, és a szülei nem elnyaralták a lakás árát, hanem odaadták a gyereküknek a lakást.
Az ismerősömmel dolgozik egy helyen, de lényegében ugyan az:) nem változtat sokat.
Nem szándékszom elítélni, mivel épp meg szeretném ismerni, ha úgy alakul kapcsoltot kezdeni vele, csak nem akarnék belekeveredni kölcsönbe és hasonlókba. Mondjuk nekem sem kéne túlpörögnöm a dolgot, az is nagyon valószínű, hogy örökölt, tudomisén. Nincs testvére.
Viszont azt kétlem, hogy a szülei egy komplett házat vettek volna neki, főleg ilyen szépet. Nem kimondottan gazdagok laknak a környékünkön, ha valali vesz is azt általában lakáshitelre.
de ugy irod ezt, mintha mar minimum hazassag elott allnatok. nekem a kerdesbol ugy tunik, meg csak nem is randizgattok, csak megismerted valaki altal.
majd ha osszekoltozesre, komolyabb kapcsolatra kerul sor, ugyis megismered annyira, hogy megtudsz ilyen hatterinformaciokat, addig meg nem mindegy, van-e hitele vagy nincs? csak egy ismerosod, meg csak nem is a pasid sosem ertettem ezt a masik zsebeben valo turkalast.
De, összeismertetett vele az ismerősöm és most facen irogat.
És szeretek előre tudni dolgokat mielőtt belemegyek bármi komolyabb helyzetbe. Sajnos ez van, manapság az anyagi is számít egy kapcsolatban.
Számomra nagyon furcsa, hogy igy állsz a dologhoz az ismerkedés elején.
Nem tudom mit változtatna, ha tudnád hogy örökölt. Valószínűleg nem fogja megmondani, hogy az apja lopta, csalta a pénz, ha esetleg ez is a helyzet.
Nekem is volt lakásom 20 évesen.
Lehet ő is örökölt, vagy szüleinek megfelelő az anyagi helyzete ahhoz, hogy támogassák.
Esély, hogy valami csaló sztem max 1%...
Amúgy meg ha nagy kölcsönt vett fel, ahhoz mi közöd?
Legközelebb a hitelszerződését kérd el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!