Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha szégyellem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szégyellem a testem?

Figyelt kérdés
Megismerkedtünk egy sráccal, akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak. Már nagyon sokat beszélgettünk, nagyon jól összebarátkoztunk és egyre többször hozza fel a szexet. Ezzel nem is lenne semmi probléma, de annyira félek attól hogy nem fogok neki tetszeni, mert azért nem vagyok tökéletes. Félek attól, hogy ha lefekszek vele akkor esetleg kiábrándul, ha pedig nem fekszek le vele, akkor azért szakad meg vele a kapcsolatom és még a barátságát is elveszítem. Hogyan küzdhetném le a kisebbségi komplexumomat? Valaki volt már hasonló helyzetben és ha igen mi lett, hogyan küszöbölte ki a problémát?
2021. febr. 3. 14:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Van valami ami miatt esetleg okkal aggodsz? (priviben is irhatod).
2021. febr. 3. 16:23
 12/15 A kérdező kommentje:
igen, nyilván tudom hogy tetszek neki, szeretek csinosan öltözni, de azért az nem olyan mint amikor teljesen meztelenül vagyok vki előtt. Azért ruhákkal el lehet takarni bizonyos hibákat, ki lehet hangsúlyozni olyat ami szép és eltereli a figyelmet a kevésbé szép dolgokról.
2021. febr. 3. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem leszarja, hogy van-e testi hibád. Nekem volt olyan barátnőm akinek hege van a testén, mert balesete volt, engem nem érdekelt...
2021. febr. 3. 17:40
 14/15 anonim ***** válasza:
De mi a baj a testeddel?
2021. febr. 3. 18:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is így szorongtam hasonló helyzetben.

Aztán kettesbe kerültem a sráccal és az önbizalmam nemléte eltörpült, olyan szenvedéllyel ért hozzám, hogy iszonyatosan vágytam rá és ez előhozott egy magabiztosságot, ami korábban nem igazán mutatkozott meg.

Persze, utána takargattam magamat, de... a mondandóm az, hogy szerintem csak akkor feküdj le az említett emberrel, ha ilyen mindent elsöprő vágyakat ébreszt benned. Ettől függetlenül is megteheted, de ha nagyon feszélyezett leszel végig (neadjisten idővel is), akkor inkább lesz rossz élmény mindkettőtök számára.

2021. febr. 3. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!