Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Található itt olyan aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Található itt olyan aki megszakításos "védekezéssel" esett teherbe? Nem használom ezt, csak érdekelne az itt válaszolók hány százaléka lett így terhes?!

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 01:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
külsőleg, de akkor már előtte bent volt minden nélkül a pasi pénisze.. előváladék, stb. azok meg már feljutottak, utána már hiába teszed oda nekik a spermicidet.
2010. aug. 16. 11:23
 22/32 anonim ***** válasza:

Statisztikailag elhanyagolható? Uram isten... Ezt te sem gondoltad komolyan, ugye? (Egyik kommentelőnek szántam a kérdést).

Nem kell itt a gyakorin felmérni semmit, úgy sem reprezentatív. Van erre egy nagyon szép kis statisztika, a neve: pearl index.

100 nőből egy év alatt védekezés nélkül 80 esik teherbe, megszakítással 35-40. Ez hol elhanyagolható???

Ez azt jelenti, hogy ennek a "védekezésnek" a hatásfoka 50%-os. Az egy nagy lószar, már bocsánat.

Oké, hogy alkalommal nem sok az esélye, de ha vki egy évig védekezik így, akkor 35-40% az esélye, hogy teherbe esik.

2010. aug. 16. 11:28
 23/32 anonim ***** válasza:
Amennyi sperma feljut annyi idő alatt, az nagyon nagy eséllyel nem jut el a petesejtig. A méh nem túl barátságos hely a számukra, a több millió spermiumból, jó ha pár tízezer elér a petesejtig. Nem estem teherbe, tehát valamire mégiscsak megfelelt. VISZONT, MINT ÍRTAM? NEM AJÁNLOM SENKINEK...
2010. aug. 16. 11:30
 24/32 anonim ***** válasza:
örülj neki, h nem estél teherbe. de reklámozd a hülyeségedet. ( igen, tudom, h mondtad, h nem ajánlod senkinek, de ne is irogasd.. mert ami veled történt az csak szerencse. )
2010. aug. 16. 13:43
 25/32 anonim ***** válasza:
* de ne reklámozd..
2010. aug. 16. 13:43
 26/32 anonim ***** válasza:
Nem reklámozni akartam. Viszont az sem a legjobb, hogyha annyira ráijeszt az ember egy megszakítással védekezőre, hogy 2 hetet késik az izgulás miatt a menzesze. A megszakítás nem védekezés, de még így is többet ér, mintha nem védekeznének egyáltalán, viszont hosszútávon nem kifizetődő. Én is amellett vagyok, hogy óvszerrel, vagy tablettával védekezzenek az emberek, mert az a biztos.
2010. aug. 16. 14:26
 27/32 anonim ***** válasza:
nem ijesztgetés volt senki részéről sem az, h azt mondtuk, h felelőtlen volt, és számolnia kell az esetleges abortusszal.
2010. aug. 16. 14:33
 28/32 anonim ***** válasza:
Inkább ijedjen meg, és késsen két hetet a menzesze, minthogy azt higgye, hogy megszakítás mellett nem lehet teherbe esni.
2010. aug. 16. 14:43
 29/32 anonim ***** válasza:
igen, inkább most ijedjen meg. sok ismerősöm van, aki igy " védekezett ", aztan hoppá, 3 hónapos terhes.. hmm.. és a legrosszabb, h még meg is lepődtek rajta. :S
2010. aug. 16. 19:22
 30/32 anonim ***** válasza:

Igen, pl. én. úgy gondoltam, túl van dramatizálva, hogy így is teherbe lehet esni. hát tévedtem, rohadt nagyot. csak amíg az ember nem a saját bőrén tapasztalja meg az ilyet, hajlamos könnyelműnek lenni. azóta tablettát szedek, soha többet nem kockáztatnék ezzel.

24 N

2010. aug. 16. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!