Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen palival kezdenétek lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen palival kezdenétek lányok?

Figyelt kérdés
30 éves, munkanélküli, ronda, enyhén elhízott, céltalan, egoista, szociopata,elviselhetetlen jellemű, alkoholproblémákkal küzd, humortalan, nem túl eszes.
2021. jan. 30. 21:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Iiiiigen! Te egy álompasi vagy! Csupa pozitiv tulajdonság! Hisz ki ne akarna kitartani egy szarul kereső, alkoholista, humortalan, butuska csávót....aki mindezek mellett elviselhetetlen és skizo

Mikor hívsz el randira? Választhatok elsőre helyszínt? (Ja mind1 covid van az összes etterem zárva - targytalan)

2021. jan. 31. 01:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem te is tudod, hogy a válasz egy jó nagy: NEM.
2021. jan. 31. 07:54
 13/17 anonim ***** válasza:
11es én a közös fözést mindig jobb bulinak tartottam mint az éttermet
2021. jan. 31. 12:05
 14/17 anonim ***** válasza:
51%
kamu kérdés, hogy lehet valaki "céltalan, egoista?" XD
2021. jan. 31. 12:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha első randin az én, vagy a te lakásodban akarnál főzőcskezni, valoszínüleg tiltalak, töröllek.
2021. jan. 31. 12:13
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

#15 bocs, honnan is? mert nincs fb-om, csak marketing célokra használom. meg egyébként is, nem kezdenék olyannal aki az "én"t előbbre helyezi.

én és a bárataim

vagy

barátaim és én

te és én

én és te

hatalmas különbség :D

2021. jan. 31. 12:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Arrol a felületről, ahonnan letöltöttelek!
2021. jan. 31. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!