Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Diplomás fiúk nektek kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás fiúk nektek kellene szakmunkás lány?

Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 15:28
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
34 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
19%
Nem vagyok diplomás, vállalkozó vagyok, de így sem kellene.
2021. jan. 30. 15:30
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

#1 De azért otthon a négy fal között a gyönyörű szakmunkás nőkre vered a lompost!

Ne legyünk álszentek, egy szép, okos, vonzó nő minden pasinak kell, és nem az lesz az első dolga a férfinak hogy az iskolai végzettségéről érdeklődjön, hanem hogy meghódítsa és a magáénak tudja a nőt!

2021. jan. 30. 15:41
 3/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagyok diplomas, de a keresetem ott korul van, nemelyik diplomastol még tobb is, de nekem nem lenne baj.
2021. jan. 30. 15:45
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

1

Ez így van, sok szakmunkás lány szebb, mint a barátnőm. Én konkrétan kapcsolatra gondoltam.

2021. jan. 30. 15:46
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Kettesnek írtam.
2021. jan. 30. 15:46
 6/24 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell nekik. Egy nagyszabású nemes famíliàból való, gyönyörű, modell alkatú nő kell.
2021. jan. 30. 15:47
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak diploma van és szakmunkás

Közötte is van egy réteg aki érettségizett és szakmát szerzett pl. Vagy felsőfokú okj

Mert nekem van szakmunkás szakmám is majd érettségi majd okj

2021. jan. 30. 16:10
 8/24 anonim ***** válasza:
0%

100-ból, szerinted hány egészséges, hetero pasit érdekelne, hogy mondjuk a nevét sem tudná leírni, mert analfabéta? (Jó, a csóró pasikat igen, mert nem telne rá nekik.)

[link]

2021. jan. 30. 17:54
 9/24 anonim ***** válasza:

az a véleményem, hogy ha valaki nem sikeres a nőknél valami miatt és nem tud összeszedni egy valamire való nőt, az nem fog egy csinos nőt visszautasítani csak azért mert nincs diplomája:) örülni fog neki, hogy végre lesz valami punci. ha sikeres, az más téma egy kicsit, de nem nagyon. ha a nő jól néz ki, akkor analfabéta is lehet, legfeljebb csak pár szex lesz. tehát szex az mindenképp lesz a férfi szemszögéből, persze egészséges, hetero férfiről beszélünk.

azt nem tudom elképzelni, hogy egy független férfi visszautasítson egy olyan nőt, aki tetszik neki külsőleg.

2021. jan. 30. 19:27
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.Egyetemen pl szaktársaimból kiindulva,még nem láttam egyiküket sem nem egyetemista lányokkal.Ismerősi körben ugyanez.Nem biztos,hogy a "rang" miatt,szimplán a szakmunkás más munkahelyeken dolgozik,lehet nem is igazán találkoznak egymással.Az persze más kérdés,hogy szingliként kiket szednek fel.
2021. jan. 30. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!