Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisabb tinderes lányok mit preferálnak?
Normális, atlagos képek.
Nem igénytelen elmosódott, ne félmeztelen, ne tükörszelfi.
Ha én fel tudok rakni, nem csöcskidobósat, normál minőségűt, nem tükörszelfit akkor más is tudjon.
Szerintem is átlagos:
- legyen olyan, amin jól látható az arc a tekintettel együtt;
- legyen egész alakos, jó ha valami tevékenység közben pl sport, kirándulás vagy barátokkal, szóval szabadidős.
Félmeztelen csak akkor, ha pl tóparton vagy strandon, tengerparton, ahol ez természetesen jön, nem direkt mutogatás, hanem a helyzet adta. De az alkat általában jól látszik egy pólós-rövidnadrágos képen is.
Ne legyen edzőtermes, tükörszelfi, ennek minősített esete a lift és a nyilvános mosdó... Uhh, miket láttam.
Meg kerüld a kocsival, napszemüvegben pózolást is.
Ha szimpatikus a tekintete és az alkata is tetszik, általában jobbra is húzom. És sajnos már ez a kettő együtt olyan ritka, hogy 10/2 kb az arány. :( Szóval ha rendben vagy, az lejön ennyiből a normális lányoknak :)
Plusz pont, ha van érdekes leírása, vagy valami különlegesebb fotó, izgalmas tevékenység közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!