Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha össze jövök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha össze jövök vele mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal már régóta jóban vagyunk. És a helyzet az, hogy értetlen okokból ő kezdett el próbálkozni velem. Pedig nem vagyok jóképű szerintem. Nem vagyok pénzes, szüleim sem azok, bár a jogsit együtt bőven kitudnank fizetni de ők nem segítenek. Tehát jogsim sincs, autóm sincs. Ő pedig mercivel járkál. Az szerintem mondjuk kibszott égő lesz, hogy én nekem kell majd az anyós ülésén ülni. Tehát lehetőleg a kocsikázástt minnél inkább elszerettném kerülni. És a távolság is kb 85 km köztünk. De személyesen ismerjük egymást régebb óta. Ezt úgy értem kb 2 éve. Ő szép nagyon, csipőig érő szép hosszú haja van. Az alakja és arca is full. Modellkedik is. Ehhez képest kedves, bolondos, vicces, értelmes. Azonban én tudom, hogy legalább 4 pasija volt még régebben. Most is volt neki pár hónapig 1 tavaly. Azzal nem haragban váltak el. Viszont a lábai között olyan luk van. Ami elárulja nekem azt, hogy szerintem többen dugták meg mint ahony pasija volt. Nem vagyok előítéletes ennyire tehát adok neki esélyt. De szerintetek mire számíthatok? Egyszer régen volt barátnőm egy 13 éves lány. Ez pedig egy 20 éves csaj, szerintem ez esetben jobban kell vigyázni. Én 19 vagyok csak. Ha esetleg velem is leakar feküdni mert tutti leakar. Bár ez kölcsönös. Akkor mindig használljak óvszert? Mert én még szűz vagyok, de kíváncsi lennék a fogammzásgátlós. óvszer nélküli szexre is.

2021. jan. 28. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ez pedig egy 20 éves csaj" (*Ő)... jobb ha nem is erőlteted ezt a barátnő dolgot.

Egyrészt semmi nem lesz ebből, ha téged ennyire zavar, hogy ő jobb anyagi háttérrel rendelkezik, jogsija van stb. Ha nálad ez negatívumként jelentkezik ahelyett, hogy tisztelnéd érte és felnéznél rá akkor eleve kilátástalan a helyzeted.

Másfelől pedig az "olyan luk van" részből arra következtetek, hogy agyilag nem hogy 19, de 5 sem vagy... ne erőltesd a dolgot.

2021. jan. 28. 22:41
 2/7 Savlekotő ***** válasza:
100%
Fogadjunk hogy nem akar veled lefeküdni.
2021. jan. 28. 23:04
 3/7 Savlekotő ***** válasza:
100%
Jó mintát láthattál otthon te is.
2021. jan. 28. 23:30
 4/7 Savlekotő ***** válasza:
100%
Te lennél a normális srác,barátom a nők inkább vibrátort vennének mint egy incellé nevelt sérülttel kezdjenek.. 100 dik kérdésed csak a korod változik érdekes módon..
2021. jan. 28. 23:32
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Befolyásolható vagy, "egyik haverom mondta" stb. Meg ez a megfogalmazás... Tényként hogy állíthatsz róla bármit, ilyen intim dolgot?

Ha jót akarsz magadnak akkor elmész pszichológushoz.

2021. jan. 29. 06:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag arra figyelsz: te mit szeretnél, neked mi lenne jó, stb, Ő hol van az elképzelésedben? Furán írsz róla....
2021. jan. 29. 06:01
 7/7 Savlekotő ***** válasza:
Előző gondolom ezt látta otthon apa használja a nőt anyát,persze h 19 évesen számára a nő használati eldobható eszköz szemét kategória,Lány remélem nem ostoba és férfit keres,a kérdező nem az,max félre nevelt nőtaposó incel ivadék v provokáló troll.
2021. jan. 29. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!