Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisüthet valami jó abból, ha egy random, idegen pasi bejelölték Facebookon egy közeli városból és beszélgetünk pár napja?
Közel a 30-hoz nekem ez így picit furcsa, hogy bejelöl egy tök random srác és leáll beszélgetni velem. Bár szerencsére nem tűnik annak a nyomulós fajtának, de fenntartásaim vannak (ráadásul 2 évvel fiatalabb nálam)
Kitudja milyen alak és “minden” infót tud a profilomról (pár kép van kint rólam csak, az hogy hol és mikor végeztem egyetemen, a városom és a születési hónap + napom)
Szerintem is simán kisülhet ebből jó! :)
Én is jelöltem már be embereket nő létemre, mert szimpatikusak voltak, vagy mert bejöttek. Nincs ebben semmi.
Én egyszer véletlenül írogattam egy nőnek egy régebbi platformon.
Pár hét után leplezte le magát. Írtam, hogy bocsi. De a lényeg, hogy éppen tudott nekem segíteni valamiben. :)
Minden ismerkedés úgy kezdődik, hogy idegenek vagytok egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!