Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ilyen? Egy életvidám lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen? Egy életvidám lány vagyok, de a barátom mellett annyira beunalmasodtam, mindig rossz kedvem volt, alig mosolyogtam, de egyedül meg élvezem az életet. bővebben

Figyelt kérdés

Mostmár az ex barátom!

Teljesen kiakadt, hogy ezzel az indokkal szakítok vele, mert hogy én egyáltalán nem vagyok egy vidám, boldog ember. Mondtam neki, hogy ezt én is észrevettem, de csak vele vagyok egy ennyire besavanyodott, negatív ember. De teljesen kiakadt ezen, hogy ez az indokom a szakításra.

Van ilyen hogy egy ember teljesen lehúz a kapcsolatban? És kb már a legelejétől, csak később tudatosult ez bennem.

2021. jan. 28. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is így éreztem magam, de csak a szakítás után hívták erre fel a barátaim a figyelmem. Mellette nem lehettem önmagam, mert ő maga negatív volt és lerántott magához.
2021. jan. 28. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Volt nekem is hasonlo parom, akkora fapina volt hogy soha semmin nem nevetett. Mindig azon jart az esze h penz igy penz ugy jaj ne csinaljuk ezt jaj ne azt, szexrol persze csak almodoztam mellette hetente 1x...

Azota talaltam normalis part magamnak akivel ossze is illunk, azt javaslom kerdezo ne banj semmit. Ha egy buvalba**ott kocsog akkor szepen fojjon meg a sajat leveben te meg legy minel boldogabb mindig!

2021. jan. 28. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Én is így jártam. Én sem álmodtam szexről, csak kb 2 havonta.

Szakítottam, most igyekszem visszatalálni magamhoz. Jobb így, újra önmagam lehetek.

2021. jan. 28. 09:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van ilyen.

Nekem is volt olyan, akinek mindig baja volt a világgal, mindig fáradt volt, soha nem volt semmihez kedve. Minden programra a kifogást kereste, hogy hideg van, meg fáradt. Közben félállásban dolgozott, és anyukájánál lakott, aki kiszolgálta.

Nagyon fárasztó ilyen emberrel lenni, én 3 hónap után feladtam.

2021. jan. 28. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
Van. Férjem lett ilyen. Már a váláson is elgondolkoztam. Egyedül jobb kedvem van mint vele. Semmit nem lehet neki mondani, mindenből a negatívat hozza ki. Tipikus az az ember lett, aki poénkodásba csomagolja a nyavalygást. Azaz akarja csomagolni...
2021. jan. 28. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!