Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alacsonyak! Akár fiú, akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsonyak! Akár fiú, akár lány. Miért jó alacsonynak lenni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 19:13
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

20.55-

Szerintem Te nem vagy alacsony. Nem kell annál magasabb.

M.o-n a nők átlagmagassága 162-164 centi, a férfiaké pedig 170 centi.

Én 162 centi vagyok, de szerintem közrejátszik abban, hogy milyen géneket hordozunk. Nálunk a családban sok alacsony van. Szóval már nem csodálkozok rajta miért vagyok ilyen alacsony:-)

2010. aug. 16. 13:56
 32/37 anonim válasza:

Én is elég alacsonyka vagyok (kb 150-155cm már rég mértem magam) bárén sem szeretem, viszont ha optimistán nézem, tényleg sok előnye van..

-törékenyebbnek, sérülékenyebbnek tűnik egy pici nő

-általában bejön a pasiknak, kivéve persze azokat akik a hosszú combú retusált plázap.csák ra buknak...

- az én párom kifejezetten igy szeret ahogy vagyok, és az előző pasijaim is ezt imádták bennem.

- szerintem a magasság nem befolyásol létfunkciókat, tudok vérmes kis vadmacska lenni, vagy szelíd kis cica ez csak viselkedés kérdése

- bármikor felvehetek akár 12 centis magassarkút is, mert nem érezném magam langalétának.

Akik csúfolják az alacsonyabb embereket,(gondolok itt a kutyasétáltatós, liliputi embereket becsmérő emberekre) azoknak inkább magukba kéne nézni, mert ők sem tökéletesek...

2010. aug. 17. 19:34
 33/37 anonim ***** válasza:

MErt sok fiú szereti az alacsony lányokat, aranyosnak tartják őket! :D

Én meg szeretm az alacsony fiúkat! (ezért jó nekik)

2010. nov. 2. 00:32
 34/37 anonim válasza:
én magas vagyok és a fiú osztálytarsaim-akik aacsonyabbak nálam-zsiráfnak csúfolnak -.-'' így legalább nem csúfolnak téged ilyesmiknek :-)
2013. jan. 7. 02:25
 35/37 anonim válasza:
aki magas az már rögtön retusált plázap.csa?!! ... aki csúfooja a magasakat kicsit nézzen magába mert ő sem tökéletes... -.-''
2013. jan. 7. 22:25
 36/37 anonim válasza:
Engem is csúfolnak néha az osztálytársaim a magasságomért, kedves utolsó előtti, dehát legalább felnéznek rám. :DD
2015. júl. 2. 01:17
 37/37 anonim ***** válasza:

Én utálok alacsony lenni, szerintem nem jó semmiért.

De hát ez van, el kell fogadnom.

Cserébe kaptam azért jó tulajdonságokat is. :D

2020. jún. 14. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!