Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonyak! Akár fiú, akár lány. Miért jó alacsonynak lenni?
19.47
Ha 2 méter vagy meg is értem aggodalmad.
Viszont én sem veszlek téged emberszámba. Maradjunk ennyiben. Te se nézed őket embernek, én sem az ilyen t.uskó nagy arcú b.armokat. :) Tiszta sor!
a pasik közel 80%ának bejön a dolog =) én 156 centi vagyok és megsúgom pici fiú, a nő nem a magasságától lesz nő ;) hanem a viselkedésétől és a stílusától. egy 180 centis nő is tud olyan kislányos lenni, hogy az állad leesik, és egy alacsony nő is igenis tud nő lenni =) de amíg az eszed nincs a helyén tarts inkább plüsskutyust, azt sétáltatni sem kell;)
visszatérve a magassághoz, én régebben nagyon utáltam, de párjaim nagyrészének nagyon bejött, imádták hogy pici és vékony vagyok, törékenynek tűnök... =) plusz igen, ha szeretném nagyon kislányosan ártatlannat tudok tűnni, a következő percben meg kétvállra fektetem a páromat és ez a kettősség sok× izgató =)
20/l
Én 165cm magas vagyok és nekem ez pont jó (:
15/L
Emberek ők is, csak kicsik. 2 m alatt vagyok.
De az alacsony lányoknak nincs szép hosszú lábuk, combjuk.
Én nem szeretek alacsony lenni mert kicsinek érzem magam.(177cm)
20f
Fontos azért a hosszú barna comp és ápolt lábak. :D
Most mit tehetek róla, ha ez a gyengém.
én 165 vagyok,de sokszor még így is túl magasnak érzem magam:S
16/L
21.18-
Azt, hogy mondjuk nem jössz ide és kezded kritizálni az alacsonyakat.
Egy kis szövegértés ajánlott!!: "ALacsonyak!.."
Nekik szólt a kérdés nem az ilyen tuskóknak mint te vagy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!