Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt a gyakorin az alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a gyakorin az alacsony férfinak miért a kövér nő a szintje?

Figyelt kérdés
Az odáig rendben van, hogy a két nemnél más a vonzó és a nőknél nem hátrány, ha alacsonyak, de nem a kövér férfi a kövér nő szintje? A kövérség egyik nemnél se vonzó, hanem taszító tulajdonság. A magasságon nem lehet változtatni, de a kövérség ellen ritka esetek kivételével lehetne tenni.

2021. jan. 26. 13:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%
Az alacsony férfiaknak a legnehezebb. A kor előrehaladtával még inkább össze mennek és mindössze 10 kiló feleslegtől már dagadtnak látszanak. Egy magas, 180 centi fölötti férfin 10 kiló meg sem látszik.
2021. jan. 26. 14:10
 12/32 anonim ***** válasza:
8%
#11 Ez valoban bonyolult matek eredmenye, hogy egy 85-90 kilos normal testalkathoz kepest a 10 kilo difi aranyaiban kevesebb, mint a 70-75 kilohoz... :)
2021. jan. 26. 14:14
 13/32 anonim ***** válasza:
89%
# 9 kelleni semmit nem kell. De a férfiaknál az alacsonyság nagyon nagy negatívum, pont mint a nőknél az elhízás. Tökmindegy, hogy tehet-e róla vagy nem, a társkeresés nem szeretetszolgálat, ha valami nem vonzó, akkor nem vonzó, akár genetika akár az életmód tehet róla. Ez nem az igazságról szól, hanem a piacról.
2021. jan. 26. 14:28
 14/32 anonim ***** válasza:
62%
#13 jawaze, ahogy mondod, ez nem a balliberal pc-vonat, hanem a kokemeny evolucio, aka "erosebb kutya ba**ik"
2021. jan. 26. 14:35
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok, és nekem is a magas férfiak tetszenek alapjáraton (180+). Kb. 168-170 cm alatt meg kizáró ok, szóval én értem, hogy nem szeretetszolgálat a társkeresés. Viszont, nálam azért ott van a határ, mert én magam is 170 cm magas vagyok, és nagyon nem vonzó számomra egy nálam feltűnően alacsonyabb férfi. Viszont szerintem elég kevés férfi van 170 cm alatt.

Viszont, nem értem, hogy mondjuk egy 150-160 cm körüli nő miért várná el 180 centi feletti magasságot, ha én olyan alacsony lennék, akkor a határ is máshol lenne.

Az pedig nevetséges gondolat, hogy egy dagadék, igénytelen nő lenne a szintje egy igényes férfinak, legyen akármilyen magas... Inkább azt javasolnám, hogy keressen egy hozzá hasonló igényességű nőt, aki mondjuk alacsonyabb jóval és/vagy nem zavarja, ha alacsony a férfi. Lehet, hogy nehezebb, de szerintem sokkal korektebb minden félnek, mint az, ha egy kövér nővel jön össze. Mivel a pasinak nem tetszik igazán az a kövér nő, ez pedig rombolja alapból a kapcsolatot, mivel a nő önbizalmát is aláássa + neki magának is csak megalkuvás, nem vonzalom.

2021. jan. 26. 14:47
 16/32 anonim ***** válasza:
94%

ezt ki mondta? valoszinuleg valami sertodesrol lehetett szo. egyebkent mindenkinek az a szintje, aki szobaall vele, statiaztikailag egy kover no es egy alacsony ferfi is kevesebb embernek tetszik, ezert lehet a parhuzam.

egyebkent hiaba megy itt a hiszti, senki izlesen nem lehet valtoztatni. igen, szemetseg, hogy mondjuk egy 160 centis no is huzza a szajat a 170-es ferfira, hogy alacsony es neki mindenkepp 180 feletti kell.. de mit lehet tenni?! ez van, o ilyet keres, ha te nem vagy 180 nem tudsz mit tenni azon kivul, hogy nem az ilyen nokre hajtasz ra, hanem azokra, akiket nem zavar ennyire a magassag. o meg keres egy olyat, aki megfelel az igenyeinek. vagy talal vagy nem, de ahogy mar elottem is irtak a tarskereses nem szeretetszolgalat. ha nekem nem vonzoak a koverek/alacsonyak, akkor ‘jofejsegbol’ nem fogok osszejonni veluk.

2021. jan. 26. 15:06
 17/32 A kérdező kommentje:
Magam miatt írtam ki a kérdést, mert alacsony vagyok ugyan (173cm), de rendszeresen edzek és nem értem, hogy miért az lenne a szintem, aki csak addig mozdul meg, amíg muszáj.
2021. jan. 26. 16:02
 18/32 anonim ***** válasza:
Én meg oda vagyok a 170 körüli magasságért, de nem vagyok nádszálkarcsú, 162/62-64,és az ilyen férfi mellett, ha vékony is, nagydarabnak érzem magam. Amúgy meg mindig a magas pasik írnak rám, nem is értem, miért. Én egy magas fickó mellett úgy érzem magam, mint egy gyerek.
2021. jan. 26. 16:35
 19/32 anonim ***** válasza:
Az fel sem merül benned, hogy valakinek a teltebb formák tetszenek?
2021. jan. 29. 11:48
 20/32 A kérdező kommentje:
#19 De, mert vannak olyanok, viszont a kérdés nem erről szól.
2021. jan. 29. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!