Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóbaálnátok olyan férfival,akihez ha mennétek, a házban 1000éves dolgok lennének pl evőeszköz,tàlca, sütő,ágyhuzat,hűtő stb. Alkoholra viszont lenne pénze,és egyéb dolgokra. Ráadásul a wc is “mocskos lenne”?! úgy kellene hasznàlni a mosdót?
Fogat is max 1percig mosna. Öregszag lenne,semmi illatosító.
Ez óriasi igénytelenség igaz?!
Gondolom neki ez így jó..🤣
Nekem is sok régi cuccom van, de ezek egyike sem koszos vagy "dohszagú", mások talán nem is tudnának arról, hogy ezek a holmik régiek, maximum azért, mert "ilyet már nem gyártanak" vagy letűnt korok logói borítják. Úgyhogy a régi cuccok önmagukban nem gáz dolgok.
Az alkohol viszont igen problémás. A dohszag (nálam ez az öreges, de idesorolom még a bazsalikom szagát is, amiről nekem ősrégi és koszos spájzok ugranak be, a régi vályogházakban) szintén.
ez nem fog változni, mert nincs belülről igénye. ha most nem tetszik ez és nem tudsz a környezetével megbarátkozni, akkor később nehezebb lesz szerintem.
nők is vannak ilyenek. ismerek ilyet. ez nem változik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!