Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóbaálnátok olyan férfival,ak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóbaálnátok olyan férfival,akihez ha mennétek, a házban 1000éves dolgok lennének pl evőeszköz,tàlca, sütő,ágyhuzat,hűtő stb. Alkoholra viszont lenne pénze,és egyéb dolgokra. Ráadásul a wc is “mocskos lenne”?! úgy kellene hasznàlni a mosdót?

Figyelt kérdés

Fogat is max 1percig mosna. Öregszag lenne,semmi illatosító.

Ez óriasi igénytelenség igaz?!

Gondolom neki ez így jó..🤣

2021. jan. 24. 21:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nincs rá igénye, így ha együtt vagytok vagy takarítasz helyette, vagy ugyanilyen színvonalon fogtok élni. Időben kiderült, tudsz mérlegelni. Szerintem egy kapcsolathoz kevés, hogy valaki jószívű legyen, de mindenkinek másra van igénye.
2021. jan. 26. 10:27
 12/21 anonim ***** válasza:
Én szeretem a régies dolgokat...
2021. jan. 26. 11:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Én egy trendi lakásban érezném rosszul magam...
2021. jan. 26. 11:28
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem is sok régi cuccom van, de ezek egyike sem koszos vagy "dohszagú", mások talán nem is tudnának arról, hogy ezek a holmik régiek, maximum azért, mert "ilyet már nem gyártanak" vagy letűnt korok logói borítják. Úgyhogy a régi cuccok önmagukban nem gáz dolgok.

Az alkohol viszont igen problémás. A dohszag (nálam ez az öreges, de idesorolom még a bazsalikom szagát is, amiről nekem ősrégi és koszos spájzok ugranak be, a régi vályogházakban) szintén.

2021. jan. 26. 14:50
 15/21 anonim ***** válasza:

ez nem fog változni, mert nincs belülről igénye. ha most nem tetszik ez és nem tudsz a környezetével megbarátkozni, akkor később nehezebb lesz szerintem.

nők is vannak ilyenek. ismerek ilyet. ez nem változik.

2021. jan. 27. 00:04
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. jan. 27. 00:10
 17/21 anonim ***** válasza:
2 hasonló embernek próbáltam segíteni rendszeresen rendet csinálni, szebb környezetet teremteni. a fáradozásaim ellenére hamarosan megint ugyanolyan rossz volt a környezet. ha nem belülről jön az igény, nincs változás.
2021. jan. 27. 00:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Nincs pénz jobbra.. manapság már ezt is igénytelenségnek hívják a nők ?
2021. jan. 27. 08:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Nálam nem voltak régi cuccok, de bent dohányoztam, és össze-vissza hánytam, pisáltam mindenhova részegen 3 éven keresztül. A lakást fel kell újítani, szóval átmenetileg máshol lakom most.
2021. jan. 27. 10:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Attol,hogy nincs penz, a WC-t meg ki lehetne takaritani.Es ha italra van penz, akkor tisztitoszerre is jutna.Szoval ez szimpla igenytelenseg.
2021. jan. 27. 19:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!