Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja az óvszeres védekezés?
Nem akarok gyógyszeres védekezést, ezért mindig meg is kapom pl:hogy "miattad kell"
De miert kell felhozni állandóan hogy miattam kell gumit használni.
Nem akarok gyógyszert szedni, mert 1-2 éven belül mindketten gyereket szeretnénk, de tudjuk hogy 2020/2021ben nem szeretnénk még(építkezünk stb.)
Most ez olyan nagy teher?
Nem zavarna ha párszor mondaná, de mindenheten megkapom többször...
Hogyan beszélhetném ezt meg vele jobban(megbeszéltük hogy igy védekezünk, mert ez a leg egyszerübb) ? Lathatóan neki nem megfelelő így.
10.-nek.
Na akkor tőled is... A bogyó véd a nemi bajtól?
Igazad van, ezek a szerek veszélyesek.
Panaszkodás oka meg, hogy gyerekes a párod. A gyerekvállalással jó, hogy vártok még.
Az én barátomat is zavarja az óvszer, amit megértek. Láttam, hogy neki nem olyan élvezetes benne. Végül közösen döntöttünk úgy, hogy másképp védekezünk. Viszont az ilyen megjegyzések: "miattad kell"
Nekem úgy tűnik nem igazán partner ebben az esetben.
1.Mi az, hogy miattad kell?
Tán ő most rögtön akar gyereket?
Mert, ha nem, akkor ő miatta is.
2.Én trombózist kaptam 1 havi fogamzásgátlótól, és kiderült, hogy nincs rá semmifèle hajlamom, úgy szedegessétek.
Más fszával verni a csalánt, mert nem neki lesz baja a gyógyszertől, meg bsztatni, bűntudatot generálni a saját önzősége miatt...ez olyan szinten kiábrándító, hogy tőlem repülne. Egyáltalàn nem vállalnék ilyennel gyereket.
Na, 18 személyében megjött az incel nőgyűlölő horda első tagja.
Inkább bújj vissza a sarokba sírni, mindenki jobban jár.
Milyen betegséged van ami miatt tilos a spirál?
Egyébként nem kötelező , de én nőként írom nekem is teljesen más a szex gumival és anélkül!
Te ezt a különbséget nem érzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!