Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja az óvszeres védekezés?
Nem akarok gyógyszeres védekezést, ezért mindig meg is kapom pl:hogy "miattad kell"
De miert kell felhozni állandóan hogy miattam kell gumit használni.
Nem akarok gyógyszert szedni, mert 1-2 éven belül mindketten gyereket szeretnénk, de tudjuk hogy 2020/2021ben nem szeretnénk még(építkezünk stb.)
Most ez olyan nagy teher?
Nem zavarna ha párszor mondaná, de mindenheten megkapom többször...
Hogyan beszélhetném ezt meg vele jobban(megbeszéltük hogy igy védekezünk, mert ez a leg egyszerübb) ? Lathatóan neki nem megfelelő így.
1. és 2.
A tabi és/vagy a spirál, vég a nemi bajoktól is?
Kérdező, te meg keress egy FÉRFI partnert!
Egy szóval nem mondtam, hogy nem szoktunk gumi nélkül együtt lenni. NEM lenne baj ha babánk lenne, csak nincs tervezve.
Nem hiszem, hogy ezért bárki is elhagyná a párját/feleségét ha szereti.
Nem véd,de ha gyereket szeretnének gondolom akkor nem krnak félre.
Vagy ha már így gondolkozik akkor tényleg keressen mást.
Azért, mert egy önző büdös bunkó, aki nem téged szeret, hanem a farkát. Azért.
Nem miattad kell, hanem miatta. Ő akar dugni, nem? Legközelebb vesd fel, hogy neked elég egy kis összebújás vagy egy gyengéd masszázs is. Amúgy is elment a kedved a dugástól. Spóroltatok egy gumit, nem kell felhúznia.
Amúgy nem csak ő találhat olyat, aki tablettát szed. Te is tálalsz olyan férfit, akinek nem gond a gumi.
Spirál nem lehetséges sajnos alap betegségek miatt nem javasolta az orvos.
Ezért maradt a gumi, gyógyszerből sem biztos hogy lenne olyan amit nyugodtan szedhetnék éveken keresztül(mivel nem akarok szedni ilyeneket igy nem jártam utánna)
Mostmar lazan szedheted oket eleted vegeig is. Ne legyel mar antivakszer laposfoldhivo, menj beszelj egy nogyogyasszal o majd felvilagosit arrol hogy hogyan is mukodnek...
Regen voltak mesek h jaj elhizol tole meg hogy jajj nem lehet majd gyereked... Ma mar fogamzasgatlot adnak szinte mindenre ami mensi problemaval kapcsolatos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!