Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolatban vagyok, de néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban vagyok, de néha mégis hiányzik a szingli élet, amit korábban elképzeltem magnak. Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretjük egymást. Tényleg szuperül működik a dolog köztünk, komoly a kapcsolat, egyre jobban élvezem. 7 hónapja vagyunk együtt.

Mindketten elsők vagyunk egymásnak.

De régen mielőtt összejöttünk - talán a környezetemben látott rossz példák miatt - nagyon rossz véleményem volt a kapcsolatokról. Inkább csajozni próbáltam minél többet, élveztem a szingli életet és elhitettem magammal, hogy milyen rossz dolog, ha az embernek baratnője van. Olyan akartam lenni, mint Quagmire vagy Barney Stinson, független és király. Persze ez nagy marhaság volt.

Aztán az élet összehozott egy remek lánnyal. Teljesen el kellett dobnom a régi értékrendemet, és próbálok helyette valami újat felállítani.

De néha hiányzik az elképzelt király szingli élet. Nem is az, ahogy akkor éltem, hanem amilyen álmokat dédelgettem, hogy mekkora nőcsábász leszek.

Nektek volt már esetleg hasonó problémátok - ha ezt lehet egyáltalán annak nevezni?

Hangsúlyozom, nagyon jól működik a kapcsolatunk, csak próbálok megszabadulni ezektől a régi magamnak bemesélt hülye gondolatoktól, és csak a kapcsolat jó oldalát látni.

f19 l20

2021. jan. 21. 16:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Utolsó, hát én őszintén fondolom így, ahogy írtam, de persze lehet, hogy csak próbálom bemesélni magamnak.

Valami hiányzik az életemből, az tuti, de ez lehet a jelenlegi itthon ülés miatt is.

De hogy a kapcsolatunkból hiányozna valami... nem tudom.

Ötleteket, véleményeket szívesen meghallgatok.

2021. jan. 24. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!