Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben is mutatkozik az, hogy a lányok korábban érnek?
12:31-es vagyok
Itt van előttem a példa rá;)
Biológiailag egy lány általában 13 éves korára már kifejlett, képes gyereket szülni. A másodlagos nemi jellegek már kialakultak. Egy fiú csak ekkor kezd férfiasodni, és még véekig tart, mire kifejlődnek a másodlagos nemi jellegek. Ez a biológiai része.
A szellemi része a biológiai részből levezethető: a lányok, mivel már képesek gyereket szülni, megvan bennük ilyenkorra minden olyan tulajdonság, ami az utód felnevelését segíti: komolyabbak, mint a fiúk, felelősségteljesebbek, céltudatosabbak. Ez persze általánosítás, manapság egyre később érnek a lányok is, mivel a gyerekkor általában véve is kitolódott. Míg 100 éve egy 13-14 éves lány már képes volt ellátni egy egész háztartást, és volt gyakorlata a gyermekgondozásban (kisebb testvérei lévén), addig manapság ez már nem jellemző.
Szerintem csak testileg. A mindennapokban meghallgatve egy-egy ilyen csajtársaság beszélgetéseit, semmi másból nem áll, mint hogy milyen ruha áll jobban, kinek melyik fiú tetszik, milyen buliba voltál a hétvégén és ki mennyire rúgott be...
Ha ez az érettség, akkor milyen az éretlenség? :))
12:28: Te szerintem a kisebbséghez tartozol, mert az "érett" korodbeli lányok többségére nem az jellemző, hogy évekig kitartanak egy ember mellett.
12:31:
De pont ez a kérdés, hogy szerinted miben nyilvánul meg az, hogy érettebbek? Abban, hogy idősebb pasijuk van?
12:38
Ez a véleményem nekem is. Elmennek discoba leszarják a holnapot, aztán villognak vele.
Csak a külsőben. De amint kinyitják a szájukat már lehet tudni, hogy fiatalabbak mint amennyinek kinéznek.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!