Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben is mutatkozik az, hogy a lányok korábban érnek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 12:09
1/17 anonim válasza:
Mostanában már semmiben, mert a fiúk sokszor sokkal komolyabban gondolkoznak.
3/17 anonim válasza:
Pl abban, hogy a lányoknak korábban lesz fanszőrzete mint a fiúknak.
4/17 anonim válasza:
Már 11 évesen is képesek teherbe esni, ellenben a fiúk nem képesek 11 évesen gyereket nemzeni.
6/17 A kérdező kommentje:
Oké igen, és akkor 15-15 éves korban?
2010. aug. 15. 12:24
7/17 anonim válasza:
Igen a cigányok akár 11 éves koruktól, minden 9 hónapban(ahogy esik ki, úgy csinálják a másikat, "saláti pótlék....") tudnak fialni. Normális embernek ez meg sem fordul a fejében. Majd ha megvan minden,suli, biztos háttér etcetera.
8/17 anonim válasza:
Oks utolsó, de én csak azt mondtam, hogy képesek rá/nem képesek rá.
15-15 évesen pedig szerintem semmiben. Maximum azt hiszik magukról, hogy érettek, ezért járnak 5-20 évvel idősebb férfiakkal.
9/17 anonim válasza:
Nem buknak a bunkó, menő barmokra, akik kihasználják.
16 évesen 22 éves barátom volt, ma is együtt vagyunk, mert soha nem voltam egy éretlen virnyogós tini.
20/L
10/17 anonim válasza:
uh-.-"
A lányok előbb érnek,mint testileg,mint lelkileg is fejlettebbek...Persze van olyan fiú,aki 13 évesen testileg lehet,h fejlett,de szellemileg nem éppen, sőt lehet,hogy csak egy 10 éves szintjén van.
Azért érdemesebb, egy lánynak 2-3 évvel idősebb pasit keresnie;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!