Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy a mai lanyok csak az idosebb pasikra buknak?
Miert van az hogy a mai 14-15 eves lanyok inkabb a 20 es a folotti pasikra buknak? Ugyszint a 20 es annal tobb eves pasik meg az ilyen kis lanyokra?
Talan a lanyok idosebbeknek erzik magukat vagy miert?
S a fiuk? Nem talalnak magukhozz egykoru not? Es azert keresnek inkabb fiatalokat?
Vagy csak manipulaljak a lanyokat?
(Tesom 17 eves es egy 26 eves baratja van, elegge furcsa de szinte mindig csak az van amit a baratja akar)
18/F
én azért voltam mindig idősebb pasival, mert úgy gondoltam bennük meg lehet bízni, nem csak a szexre hajtanak, vagy az miatt megcsalnak
aztán meg tudtam, ők se különbek
17 évesen volt 24 éves pasim
a pasik szerintem azért hajtanak fiatalabb csajokra, mert azok még naívabbak és könnyű őket átverni, meg jobb friss husival ágyba bújni, mint kiélttel.
en 14-15 evesen nekem sem csak az egy ejszakas kellet ha ugy volna akkor nem volnek szuz. Lehetett volna mar hogy elveszitsem sok alkalmi baratnom volt 1 napos vagy 2 es veluk lehetett volna de en inkabb nemet mondtam:)
nem mindegyik 14-15 eves csak a szexre vagyik
Ezért van az, hogy eddig egy korombeli barátnőm volt, viszont szerencse, hogy így felfedeztem a nálam idősebb nőket. A többi nő az életemben pedig mind 10-20 évvel idősebb volt eddig.
Utolsó, akkor szerintem meg egy nőhöz fiatalabb férfi illik. Most jó? Az "érett" férfiak közül is ugyanannyian hajtanak a szexre, mint a fiatalok közül, legalábbis az ismerősi körömet elnézve.
Sok nőt meg vonz az egzisztencia és hogy magával elfogadtassa, már azt hiszi hogy a legkisebb odafigyeléstől, amit a férfi fordít rá, már szerelmes lesz. Mondjuk ez minden korosztályú nőre igaz.
Azért, mert a velünk egykorú fiúk nem normálisak. Elég egyszerű magyarázat? Nem érdeklik őket a csajok, vagy ha igen (az ritka) akkor kb csak kihasználják őket, én meg köszi, ebből nem kérek. A 18 évesek érettebbek, és int "tudjuk" a csajok alapból hamarabb érnek, a fiúk meg 16 körül kezdenek normálissá válni.
Hát ezért.
15Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!