Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu aki tetszik es 12 orat latom hetfotol szombatig minden nap. Mit szolnal ha te is ebben a helyzetben lennel? :D
Nem fake!
A szomszedban segedmunkas.. Hazat epitenek es 7tol 7ig dolgoznak egesz heten kiveve vasarnap.
A napom nagy reszet kinn is toltom az udvaron es nezem :))
szép csajnak tartod magadat? és menyire? és a fiut menyire?
és a fiu menyire egy kategória veled?
hát :D nem tom :D szerintem tudatni kéne vele hogy teccik :D
de ne olyan balf@sz móódon ahogy a lányok mostanság szokták,
hogy bámlod, a nyakára jársz, üzengetsz neki :S
érd el hogy valahogy ő mozduljon rád, vagy ha te akarsz legyél egyenes és egyértelmű
meg persze az is lehet h nem jösz be neki és akkor nem kell erőltetni
ez is egy lehetősg és hát van ien
16/ F és az öszes eddigi kommentet én írtam
22:55-ös vagyok
értem:D hát talán mikor végez a munkával akkor odamehetnél...vagy ha félénk vagy akk megkeresheted vmelyik közösségi oldalon és akk msn...de ez nm igazán a legjobb ötlet...és felétek lakik? mert kitudja hol futtok össze..és ha összefuttok akk mindenképpp szólítsd meg:)
Koszi a valaszokat :D
Neeem.. eleg vicces a dolog, mivel Kolozsvaron lakok o meg valahonnan Szekelyfoldrol jott es annyira edes tajszolasa van =)
Magyarul egy szekely p*raszt =) (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!