Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ja kerek perec megmondom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ja kerek perec megmondom, hogy szexkapcsolatot akarok, akkor miért építenek le a nők?

Figyelt kérdés
Egyik se akar belemenni. Nők ez miért olyan rossz dolog számotokra?
2021. jan. 17. 10:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2%
84%-75% Reménytelen szánalmas életetek lehet. Az örök lepontozók! Csúnyán elbánt veletek az élet ugye? Maradt a gyk. Én annak örülök hogy legalább itt revansot tudtok venni! ;)
2021. jan. 17. 10:41
 12/18 anonim ***** válasza:
16%

A szépfiúk valahogy mindig találnak ilyen kapcsolatot, egyszerre többet is.

Ez alapján sejtheted, hol van a hiba.

2021. jan. 17. 11:11
 13/18 A kérdező kommentje:
Jó pasi vagyok.
2021. jan. 17. 11:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem eléggé.
2021. jan. 17. 11:19
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Dicséretes ez a fajta őszinteséged, de nem a megfelelő nőknél alkalmazod. A nők többsége nemcsak szexpartnert szeretne, hanem hagyományos párkapcsolatot.
2021. jan. 17. 11:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó pasi lehetsz, ha itt keresed a választ! Amúgy a nagyid mondta? :D
2021. jan. 17. 14:33
 17/18 anonim válasza:
Ez szerintem attól is függ, hogy milyen nőkkel kezdesz. Azért bármilyen nőnek van lehetősége szexkapcsolatra. Azt gondolom, hogy ha eleget beszélgettél egy lánnyal akkor el tudod dönteni, hogy szeretne e ilyen jellegű kapcsolatot, de az mindenképp taszító ha ezzel kezdesz(saját tapasztalatból mondom, aki nálam ezzel kezdeni az mar alapból kuka, holott lehet, hogy én is csak annyit akartam volna az illetőtől) attól még ugyanúgy nőként kell bánni egy nővel, ha csak ilyen kapcsolatot szeretnél ezt soha ne felejtsd el.
2022. márc. 6. 21:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapesetben: kevés nő keres csak szexkapcsolatot. Tehát egy ilyen közléssel náluk csak kihullasz a rostán.

Abban az esetben ha a nő akarna szexkapcsolatot de téged mégis röptet: nem nézel ki jól, és/vagy pökhendi is vagy emellett. Van az a szint ami még egyéjszakásra se megfelelő.

2022. márc. 6. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!