Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem őt el?Mit tegyek?
Miért ne lehetnetek együtt ebbe az életben? Bátorság. Írj ra. Beszelgessetek. Találkozzatok. Ha vontaikat erzel iránta, lépj! Ha csak ábrándozás, hogy milyen lett volna ha, akkor nem igazi.
Barátnőm járt egy sráccal kb.fel évig... majd szakítottak.. addig a csajnak voltak pasijai a srácnak is barátnői, majd 4 évvel a járásuk után csak úgy döntöttek összejönnek megint mert nem tudták kiheverni a fejükből egymást.
Most hazasok és van 3 gyerekük.
Szóval, lehet ezért ilyen erős a megerzesed. Mert együtt kell lennetek.
Hajra!
Kezdd el böngészni "A magyar helyesírás szabályai" című klasszikust.
Csak én nem értem, hogy ha ő élete végéig örök hűséget fogadott, nincs most sem senkije, és te is meghalsz érte, akkor miért nem írsz neki?
Nekem volt anno barátnőm. Kb totál lenyúzott meg rágott. Mindig visszasírt mert rájött hogy mellettem "kényelmes" az élet.
Lett később párja de még úgy is keresett engem. Persze jól esett meg minden de nem tetszett hogy van párja. Meg nem akkor kellene utána kapálózni annyira mikor már nem vagyok.
Mind1 a történet vége az hogy végül már azt hazudtam hogy nekem is van párom (közbe szingli vagyok). Na úgy már kevésbé keresett...
De kitudja lehet neked másképp lesz.
Én is hasonló helyzetben vagyok, nem tudom mi tévő legyek..
16évesen megismertem a barátom, 2évig jártunk. Nagyon nagyon jól kijöttünk, igaz sokszor összekaptunk de nagyon szerettük egymást. Én szakítottam vele, mondván hogy unalmas lett a kapcsolat, nem vagyok szerelmes, csak szeretem. Szakítás után tovább beszéltünk, most lesz két éve. Sokszor próbálkozott, nemet mondtam. Minden nap beszéltünk, mintha kapcsolaban lennénk, csupán mégsem voltunk. Most lesz két éve hogy beszélünk tovább is, de megismert egy lányt, és már járnak is (1-2hónapja)..
Én pedig sajnálom hogy elvesztegettem a lehetőséget hogy vele legyek újból, csupán mert nem vallottam be magamnak. Minden nap velem volt, tudtam hogy számíthatok rá. Kapcsolat nélül is megvolt.
Mai napig szerelmes, lehet már nem annyira, de mondta hogy vissza szeretne kapni. Nem tudom én se mi tévő legyek.
Mindketten reméljül, hogy később még együtt leszünk, pár év múlva, de erre nincs biztosítás.
Félek ha most összejönnénk nem lenne értelme, én nagyon mélyen szeretem, de nem vagyok szerelmes. Igaz elfelejtettem már milyen is vele kapcsolatban lenni és akkor érezni az érzést..lehet újra előjönne..
Csak azt tudom tanácsolni, ha jobban szereted a régi szerelmed mint a mostanit, menj vissza hozzá. Ha mindketten szívből szeretitek egymást, gond nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!