Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem preferálják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem preferálják a szexkapcsolatokat??

Figyelt kérdés
Helyes vagyok, van autóm, lakásom. Nem akarok családot, ezért csak laza szexkapcsolatra vágyom, de a lányok folyamat visszautasítják, mert hogy nem akarják, hogy egy tárgynak nézzem őket. De szeretek kedveskedni, programokat csinálni, nem csak dugni orrba szájba. Miért nem elèg ez nekik?
2021. jan. 16. 14:31
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
93%

Szexkapcsolatnál kit érdekel a kocsi és a lakás? Legyen helyes, izmos, magas, pont jó méretű farka, tudjon órákig nyalni és dugni, és legyen szenvedélyes.

Nálad ezek szerint valami hiányzik.

2021. jan. 16. 14:34
 2/36 anonim ***** válasza:
88%
De leírtad, nem akarnak tárgyak lenni, az nagyon megalázó, én sem megyek bele ilyenbe. Amúgy meg teljesen mindegy hogy van autód meg lakásod.
2021. jan. 16. 14:35
 3/36 A kérdező kommentje:
2. De ebben mi a megalázó, hogy kívánom és megdugnám? Ezt sosem értettem!
2021. jan. 16. 14:37
 4/36 anonim ***** válasza:
75%

Nekem az volt a megalázó mikor írt hogy akkor mikor? Szóval, ez a csak arra kellek mint egy guminő...

A pasik a szex miatt a nők kicsit az érzelem miatt vannak ebbe benn.

2#

2021. jan. 16. 14:43
 5/36 A kérdező kommentje:
De a nő is írhat ugyanúgy!
2021. jan. 16. 14:44
 6/36 anonim ***** válasza:
17%

A nőknek a szexhez általában kell az érzelmi kötődés.

Illetve hamarabb szerelmes lesznek mint a férfiak. Mellesleg sokaknak nem vonzó ha nem akar családot valaki. A nők

- a többségük - igy vannak bekódolva, hogy szuljenek gyereket.

Mondanám, hogy udvarolj kicsit utána szexelhettek. De nekem is volt csak szex partnerem, de 3x feküdtünk le, utána megmondtam neki, hogy nekem ez nem megy..

Szóval nem biztos, hogyha találsz is, sokáig fog tartani.

40+ nők lefekszenek veled kötődés nélkül is. Ott sokan vágynak erre. Az más kérdés, hogy a szemnek mar nem annyira szexi..

30L

2021. jan. 16. 14:48
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt szeretőm, az elején szuper volt elmentünk ide-oda, szex isteni,keresett is,minden nap beszéltünk. Aztán ő szépen áttért a szexkapcsolat ra, nekem úgy már a szex sem volt olyan jó, nekem kell valami kötődés, de szerelmes nem voltam. Az egyik "randi után" eltűnt 2 hétre, aztán úgy írt mintha mi sem történt volna, na ez volt megalázó. Többet nem találkoztam vele. Azóta is keres...

2#

2021. jan. 16. 14:52
 8/36 anonim ***** válasza:
86%

"kívánom és megdugnám"

Ez így a megalázó. Ebben hol van az adott nő vágya? Mert nagyon úgy néz ki, hogy a dolog csak rólad szólna, és ilyen helyzetben jogosan érzi úgy a nő, hogy csak eszköz.

2021. jan. 16. 14:53
 9/36 anonim ***** válasza:
34%

"A nőknek a szexhez általában kell az érzelmi kötődés."

Ne gyertek ezzel könyögröm... olyan lerágott csont komolyan mondom.. Ha ennyire kell az érzelem, akkor sok barátnőm miért kezdeményez szexet sok férfinál? És csak szex kell nekik...Olyan barátnőm is van, aki haza küldi szex után a pasit. Milyen érzelmekről beszéltek?

2021. jan. 16. 14:56
 10/36 anonim ***** válasza:
83%

"Nőknek általában kell az érzelmi kötődés"

Nem az volt oda írva, hogy mindig, hanem, hogy általában.:)

2021. jan. 16. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!