Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet tartós szexkapcsolatot fenntartani érzelmek nélkül?
Figyelt kérdés
Nektek hogy sikerült?2020. okt. 7. 17:50
1/17 anonim válasza:
sehogy, nekem kellenek az érzelmek a szexhez
3/17 anonim válasza:
Még abba is kell érzelem.Ennyi erővel vegyél guminőt.
5/17 anonim válasza:
Pedig erre én is kíváncsi vagyok 🤔
6/17 anonim válasza:
Mert nem ösztönlények vagyunk. Vonzódhatsz valakihez testileg rövid ideig. Viszont ha nem alakul ki érzelem köztetek egyszerűen lecseng az egész. Kb olyan "lyuk-lyuk" elven. Minden nő egyforma felépítésű. Az,hogy kihez vonzódsz érzelem alapján dől el.
7/17 anonim válasza:
Sehogy. Kétszer próbáltam, mindkét esetben hosszútávra tervezvén...
Az egyik egyéjszakás lett, a másikban nyűglődtünk olyan 2,5 hónapot.
Az egyik gond, hogy ugyanazt a szexuális flow-t várom, mint amikor nem csak a szex kötött össze a partneremmel és szükségképpen csalódás lesz belőle.
Ha meg jönnek az érzelmek, az szépen véget is vet neki, mert ugye amikor már az elején kikötjük, hogy csak szex, az azért van, mert több potenciált nem látunk a másikban, de a semminél több. Ilyenkor a másik azért reménykedik, mert vetít és azt képzeli, hogy amit ő érez, azt érzi a másik is. Mivel ez nem így van, teher lesz a szerelmes fél, rabnak kezded magad érezni mellette és már vége is van.
8/17 anonim válasza:
sehogy, az egyik fél biztos belebukik
9/17 anonim válasza:
Sehogy mert emberek vagyunk nem állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!