Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal párok !(28+) Ti hogy képzelitek el az életeteket gyerek nélkül ? Milyen tervek vannak a jövőre nézve ?
Sziasztok. Én és a párom nem szeretnénk gyereket egyáltalán . Később sem.Rengeteg oka van annak ,hogy miért nem .( tudom ..majd jönnek a válaszok ,hogy ez változik stb stb .)
Viszont szimplán csak érdekel ez a dolog,hogy azok a párok akik tudatosan döntöttek így mivel töltik el a szabadidejüket , milyen terveik vannak a jövőre nézve . A kérdéseimet szimplán érdeklődés céljából tettem fel :)
Amikor 16, 17, 18 éves voltam, NAGYON nem akartam gyereket, de ennek fő oka a szüléstől való félelem volt.
Első barátom mellett (19 évesen jöttem vele össze), már elkezdtem gondolni arra (21 körül), hogy talán azért életem egy későbbi szakaszában nem ártana majd gyermek. A barátom inkább nem akart, de nem zárkózott el teljesen a dologtól. Én azt mondogattam neki, szerintem majd akarni fogsz, és majd én is. 22 voltam, de már nagyon közel a 23-hoz, mikor szakítottam vele.
Akkor fél évig szingli voltam, nem gondolkodtam a témán. Mivel nem volt pasim, őszintén szólva meg se fordult ez az egész a fejemben.
Mostani párom mellett, aki ugyebár a második kapcsolatom, született meg bennem az érzés, hogy nagyon is akarok gyereket. Ő is akar, mittoménhanyadik randin már mondta, hogy legalább 2-t. :D Mondtam, de hát a szülés, attól félek... :D De örültem attól még, hogy ezt mondja.
Nincs 2 hónapja, hogy 25 lettem, és momentán is ott tartok, hogy szeretnék gyereket. Előtte eljegyzést, házasságot. Barátom ugyanígy szeretné.
HA, és kívánom, ne így legyen, bármi miatt szakítunk, akkor ez biztosan megváltozna. Én azt tapasztaltam, hogy a nő mellett lévő pár bizony ÓRIÁSI hatással van a gyerekvállalási kedvre. Ha nagy a szíve a pasinak, akkor családot akarsz vele, bármilyen ijesztő is szülni. XD Ha a pasi húzódozik, akkor kételkedsz az egészben. Ha a pasi tiltakozik, akkor benned is felerősödik az az oldal, hogy mennyi nyűg egy csemete. Ha meg szingli vagy, akkor meg aligha agyalsz ezen, kivéve, ha valakinek már a biológiai órája kattog. Na, az lehet gondol erre szingliként. Ha most, vagy soha állapot van, az biztosan más.
- tavasszal nekiállunk kertészkedni (paradicsom, saláta, paprika, csili fűszernövények, virágok)
- tervben van egy kutya és egy cica
- olasz nyelvet tanulok, a párom a németnek feküdt neki, ezen kívül dolgozunk
- ha megvettük a bringát (most költöztünk, egyelőre spórolunk), akkor bicajos túrákra indulunk
- évente többször utazgatunk - hát, tavaly nem - 3-4 napokra, ahol , várost nézünk, túrázunk vagy csak heverünk a tóparton és sörözünk
A saját gyerek gondolatától is frászt kapok, ha valaki fizetne érte, akkor sem szülnék.
Szeretem a gyerekeket úgy max 1-2 órán keresztül, de aztán inkább menjünk haza a nyugiba. :D, a körülöttünk lakóktól érkező zajok (hiszti, sírás, kiabálás, rohangálás közben ordénáré hangon üvöltés stb) így is folyamatosan megerősítenek, hogy miért NE legyen.
Kedves 12
Nem sikerült a kérdésre válaszolni .
Igazából szörnyű , hogy ha nem akarsz gyereket és egy férfi “belekényszerít” egy ilyen döntésbe ...
Számomra az ideális férfi az ,aki úgy gondolkodik mint én és nem akar meggyőzni az ellenkezőjéről. De igazából feleslges is magyarázni bármit . Már a kategóriát is eltévesztetted 🙂
Kedves 13-ás válaszoló
Nagyon jó terveknek tűnnek 😍 Én a spanyolnak kezdek neki hamarosan . Szinten frászt kapok a saját gyerek gondolatától 😅😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!