Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most csak én reagálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most csak én reagálom túl, vagy tényleg bunkóság?!

Figyelt kérdés

Volt barátom egyre többet keres msnen.

Van hogy én írok rá, van hogy ő.

Viszont nem értem, minek kezdeményezi a beszélgetést, hogyha nem válaszol, vagy csak tőmondatokba.

A távolság miatt csak msnen kommunikálunk, de én egy normális msn beszélgetést úgy képzelek el, hogy intenzív a csetelés. Na most ha írok neki vmit, akkor ilyen 10 percenként szokott rá válasz jönni, van olyan is mikor szintén írok, és órák múlva válaszol, vagy h vissza se ír... legalább beírná h pillanat, vagy mennem kell, vagy akármi, én meg csak ülök a gép előtt mint egy idióta és várom h visszaírjon. Eltudnánk normális msnezni, de így lehetetlen, ha meg nem akar velem beszélni ne írjon rám, ilyen egyszerű, de keres ... én meg szívesen beszélgetnék vele normálisan.

Nem akarok már tőle semmi kapcsolatot, és ez nem csak nála, hanem más embernél is előfordul, és marha bosszantó, mert olyan mintha hülyének néznének ezzel. Vagy én reagálom túl?!

19/L

2010. aug. 14. 13:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

nem akarom törölni, mert kötődünk még egymáshoz azért ...

csak zavar, mert nem szeretem hogyha rámír, és nem képes normális válaszolni ... mert ha ír vmilyen szinten ideköt a géphez, és várom a válaszait..

Egyébként mikor ismerkedtünk akkor nem volt ilyen, folyamatosan írt, ez utána lecsökkent.

Gondolom dolga van, ezt meg is értem, csak akk nemkell rámírnia, vagy szóljon h bocsi lassú leszek...

Tegnap előtt beszélünk, aztán egyszer csak eltűnik, semmi választ nem kaptam, így leléptem.. aztán érdekes rá 10 percre lelépett ő is :/ legalább bevágta volna h bocsi, ne haragudj h nem válaszolgattam, csak nem voltam itt vagy bármi...

Tudja jól h személyesen nem találkozunk (őt zavarja ez állítólag mert szeretne), és hha ennyire "hiányzom" neki, akkor nem igaz h msnen érdektelenné válok...

2010. aug. 14. 14:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezt így mondd el neki is!
2010. aug. 14. 14:08
 13/15 A kérdező kommentje:

14:05-nek

Ezaz, hogy én tudnék neki mit írkálni! És Ő is tudna, de ha felhozok egy témát, akkor leírja max egy mondatba a véleményét és ennyi ... én meg szívesen "boncolgatnám" tovább a témát, meg olyanokról is beszélek ami nem unalmas, de ő letud 1-1 mondattal. Lehet neki nincs témája felém, dehát írok én, neki csak a saját véleményét kéne megválaszolnia rá.

Eljutunk a szia, miujságig, onnantól kezdve megakad a dolog hogyha én nem kérdezek.

2010. aug. 14. 14:09
 14/15 A kérdező kommentje:

elmondtam, és jön a válasza rá, hogy nincs a gépnél, elkell mennie stb.

De akkor írja már h nem ér rá!

Egyszer kétszer megszánt, és bevágott egy PILL-t, nahát 3 óra múlva tért vissza...

2010. aug. 14. 14:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Hm.Mintha csak én írtam volna.

Így voltam vele én is. Az elején minden rendben ment, folyamatosan beszéltünk. Aztán jött az, hogy szinte semmiről nem tudtunk beszélni. Én írtam, ő alig kérdezett.

És meguntam. Nekem olyan kell akivel tudok mindenről beszélni, folyamatosan. De vele nem volt így. Nem értem, hogy akkor barátnőimmel miért tudok mindenről beszélni, egy pasival meg sosem volt így. :-D

Egy idő után már meguntam. Nem lett belőle semmi.

2010. aug. 14. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!