Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EZ betegesnek számít?
szerintem annyira édes.. mikor úgy olyan aranyosan dobog a szívecskéje.
csak egyik haverom azt mondta h ez beteges.
Ej-ej... ne áltassátok magatokat, szerintem több van köztetek barátságnál... Erről még nem beszéltetek soha, hogy mi lenne, ha több lenne köztetek, hmmm?
Amúgy meg dehogy is beteges... :) Sok boldogságot!
A barátod el van tévedve. Ha lány helyett fiút ölelgetnél meg puszilgatnál-->nah, az lenne a fura.
Te szerelmes vagy abba a leányzóba! És szerintem ő is érez irántad valamit, ha szájrapuszi van meg hagyja hogy a mellkasát tapizd, meg a mellére tedd a fejed.
Te, ez komolyan tök aranyos!
F/27
nem igen beszéltünk ilyenről hogy legyünk együtt .. de ezt a szíves dolgot mindig mikor találkozunk muszáj nem bírom ki hogy ne szeretgessem meg neki a kicsi szívét meg őt is..
én nagyon imádom de csak úgy vagyunk mint nem is tudom mint " 2 barát akik gyerek koruk óta ismerik egymást.." de csak 5 hónapja ismertem meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!