Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan dolgok amiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan dolgok amiket nem mondasz el a párodnak, "jobb a békesség" alapon?

Figyelt kérdés

Amiről nem szeretnéd hogy tudjon, mert akkor legalább nem lesz veszekedés. Ugyanis ha megtudná, garantált a vérnyomásemelkedés és a vita...

Lehetnem apró dolgok is (pár sör a haverokkal, túl drága manikűr, tipszmix, stb.), vagy komolyabbak (megcsalás, családi gondok, stb).

2021. jan. 7. 16:15
 1/8 Fsms ***** válasza:
68%
igen, vannak olyan dolgok, amit nem osztok meg. pont az általad leírtak miatt.
2021. jan. 7. 16:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Es le is írod mik azok?
2021. jan. 7. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Vannak olyan dolgok, amikre ugrik. Én se mondok el mindent. Bennem van, de ő meg nem érti meg. Így ez a részem megmarad nekem, neki kára nincs ebből.
2021. jan. 7. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Nálam általában ha valami baj ért csak azokat nem mondom el.

Mert állandoan engem hibaztat, empatia kanyarban, de azért szánalomnak nézne. Segiteni meg egyik sem tudott eddig semmiben, szoval ha lenne is empátia bennük, nem szamithattam eddig ugysem senkire. Mert még logikusan sem gondolkodnak. Nincs ötletük sem etc.

Itt ia gyakri mondjuk egy egy kérdés alatt hogy gőzük nincs a megoldasra de a szájuk azért nagy.

2021. jan. 7. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
*itt is gyakori
2021. jan. 7. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Előlem a barátom titokban tartotta, hogy megint cigizik (korabban nekem hala letette), mert tudta hogy rosszul esne meg ilyesmi.

Mondanom sem kell, nagyon közel voltunk a szakításhoz, mikor lebukott. De nem azért voltam csalódott, mert újra elkezdte, hanem mert nem mondta el nekem. Nem kell elmondani mindent egymásnak, de szerintem ha valaki csak azért titkol valamit, mert a másik kiakadna, az már nem egy jó kapcsolat.

2021. jan. 7. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak nagyon apróságok. A ruhák és a kozmetikus árából szoktam például lefaragni egy kicsit, ha rákérdez. Más nincs, tényleg mindent megbeszélünk, nincs rejtegetnialónk.
2021. jan. 7. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Én már semmit se mondok neki,mindenen balhézik
2021. jan. 8. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!