Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy 31éves anyuka 1 gyerekkel a házassága nem volt jó szét mennek de a nő a férjét megcsalta.Ti össze jönnétek ilyen nővel?
Nem! Képzeld nem jönnék össze vele mert egy anyukánál mindig lehetnek egyéb faktorok is:
-már őt nem annyira érdekli a szex
-érzelmileg jobban ki lehet égve
-gyerkőccel is jól ki kell jönni
-ha felnő a gyerek símán lehet olyan hogy rászólok hogy takarítsa ki a szobáját erre visszaszól hogy nem vagyok az apja
-anyagilak nagyon megterhelől lehet
-nem szeretném más gyerekét nevelni hanem a sajátomat
-az igazi apja néha előtűnhet a semmiből és megint csak bezevarhat a dolgokba
-minek jöjjek össze egy olyan fiatal nővel akivel fen állhatnak ezek a bajok ahelyett hogy összejönnék egy olyannal akinek még nincsenek gyerekei
-stb stb stb
Ezt csak a nők szokták ilyen pongyolán kezelni. Egy idősebb férfi az akinek ez talán már nem annyira számít de egy 30-35 éves férfi ettől símán talál jobbat akinek még nincs gyereke... Hát ezért...
nem kell senkinek az orrára kötni, hogy megcsalta.
amúgy meg ide köztudottan csak példás életű, dúsgazdag emberek kommentelnek, szóval milyen választ vársz.
Ez nem igaz, nekem botrányos kicsapongó életem van.
24-es voltam.
Ha kizarolag ennyi a "gond" Veled, es minden mas klappol, akkor igen.
OFF: Azert dobbenetes, hogy vannak itt olyan veglenyek, akik szerint azert csalta meg a ferjet itt egy korabban kommentelo holgy, mert meg nem valtak el. Meg kellene varnia meg elvalnak, mikor elotte 1,5 eve nem nyult hozza. En egyetertek a holgy dontesevel, egy fiatalsaga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!