Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy 31éves anyuka 1 gyerekkel a házassága nem volt jó szét mennek de a nő a férjét megcsalta.Ti össze jönnétek ilyen nővel?
Ha szétmennek, akkor a megcsalás csak azért történt, mert akkor még nem látott kiutat kisgyerekkel a házasságából, de szüksége volt a szerelemre. Gyerekkel nem olyan egyszerű válni.
Mások szerint én is megcsaltam a férjem, mert még nem váltunk el és volt valakim. Én meg azt mondom, hogy ez nem volt megcsalás, mert a férjem akkor már 1,5 éve hozzám se nyúlt és én se tudtam őt elviselni az ágyamban. A gyerek kicsi volt, anyagilag mindketten padlót fogtunk volna, nyomorba kerültünk volna, ha válunk. De 1,5 év nihil után bizony én nem mondtam nemet arra, hogy valaki más a karjába zárt.
Soha nem csalok meg senkit, akivel szexuális viszonyom van, de bocsánat, aki 1,5 éve a házamban lakik, de hozzám se ér, az max. lakótárs, nem tartozok neki hűséggel.
soha nem csalsz meg senkit, mert ha mégis, akkor kidumálod.
ezzel magadat szédíted, vagy minket próbász?
Szerintem onnantól nem megcsalás, ha megbeszélitek, hogy a házasságnak vége, válás lesz(ez már nem az, de rezeg a léc), de onnantól, hogy be van adva a válási papír, már egyáltalán nem megcsalás. Aztán hogy abban a másfél évben se feküdj le senkivel, amikor már húzódik, az egy elég abszurd elvárás, ott szerintem annyi van, hogy ne tedd MéG nyilvánossá a kapcsolatot, egyszerűen nem illik komoly kapcsolatba kezdeni válóper alatt.
Az itt válaszoló nő pedig megcsalta a férjét, neked még volt házasságod, csak romokban volt, mint egy hosszú mosolyszünet, attól még van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!