Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyem fel vele ismét a kapcsolatot, vagy hagyjam a fenébe?
Van veszteni valód? Szerintem nincs. Akkor meg mire vársz?
F/27
Szánalom kategória? Ilyesmi eszedbe se jusson!!!!!
Mindenképpen vedd fel vele a kapcsolatot, igaza van az első kollégának, ha kapcsolatban van akkor legalább világos mi a helyzet, de viszont ha nem akkor ki tudja mi alakulhat kettőtök között. Ha nem veszed fel a kapcsolatot sose tudod meg és ott lesz mindig, hogy mi lett volna ha...szerintem örülni fog én örülnék:D Szorítok!
27/F
Köszönöm! :) Valamelyik nap azt hiszem, összekaparom magam, és írok neki. Bár nem könnyű...
Tippek, hogy indításnak mit írjak, és esetleg későbbiekben? Nem egy bőbeszédű emberrel fogom felvenni a kapcsolatot, szóval nekem kell tartanom a frontot. :)
Nem lesz valamilyen évforduló, vagy ünnep nap? Én például egy nőnapi köszöntéssel próbáltam meg anno ismét felvenni a kapcsolatot egy lánnyal, aztán ismét nem válaszolt. Esetleg megkérdezheted, hogy hova vették fel feltéve, ha most felvételizett.
Ha pedig visszautasít, akkor az az ő baja.
Hajrá!
Ja, és nem felvételizett, annál picit idősebb. :)
szóval ez is kilőve. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!