Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokból maradtam ki ha 23 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokból maradtam ki ha 23 éves lányként még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Eddig lefoglalt a munka meg a tanulás,de most már szeretnék ismerkedni.
2021. jan. 5. 19:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Semmiről nem maradtál le.
2021. jan. 5. 19:15
 2/15 anonim ***** válasza:
36%
Igen.
2021. jan. 5. 19:17
 3/15 anonim ***** válasza:
52%
Én 23 éves koromig voltam eddig a legaktívabb szexuálisan és életem legjobb korszaka volt. Szóval szerintem igen.
2021. jan. 5. 19:19
 4/15 anonim ***** válasza:
37%
Nem, de most már nem ártana kezdeni magaddal valamit.
2021. jan. 5. 19:20
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem semmi pótolhatatlan veszteség nem ért, viszont kevesebb csalódást kellett átélned.
2021. jan. 5. 19:26
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem. Ugyanúgy szexelhetsz jókat, kalandozhatsz vagy rögtön komoly kapcsolatot kereshetsz, mintha tizenévesen tetted volna. Komoly kapcsolat esetén legalább komolyabban is vesznek ennyi idősen, ha meg kalandozol, akkor is szabadon teheted, mert felnőtt vagy már. Azt csinálsz, amit akarsz és azzal akivel akarsz.
2021. jan. 5. 19:28
 7/15 anonim ***** válasza:
21%
Munka? Tanulás? és közben nem is aludtál? Nem volt negyed órád egy parkolóban, vagy egy pár órád egy hotelben?
2021. jan. 5. 19:29
 8/15 anonim ***** válasza:
67%
Nem
2021. jan. 5. 19:30
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
Alapvetően, nem is a szexuális rész miatt mondható, hogy sokból maradtál ki, de ha nem volt soha barátod akkor az érzelmi/szerelmi részét nézve egy kapcsolatnak szerintem igen, sokból maradtál ki. Ezeket a dolgokat olyan jó megélni és amég nincs meg az érzés addig nem is tudod mennyire sokat jelent egy viszonzott szeretet/szerelem.
2021. jan. 5. 19:34
 10/15 anonim ***** válasza:
65%
Egyáltalán nem.
2021. jan. 5. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!