Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem ? Fiúk, ilyen ellentmondásosan miért viselkedtek ? ⬇️
Mindig valami olyan kérdéssel indította a beszélgetéseinket, amivel éreztette, hogy figyel rám.
Látott Tinderen (mert vagy 2 napra regisztráltam) és ezt felhasználta arra, hogy tudassa komoly kapcsolatot keres, de később megemlítette, hogy barátság extrákkal kapcsolatba is belemenne.
Párszor leráztam a randi meghívásaival együtt, végül egy kocsikázós randink volt (a munkabeosztása miatt) ahol egész jól elbeszélgettünk (bár felmerült az exe is 🙄 ) majd a következő hetekben kicsit barátiasabb hangvételű lett a kapcsolatunk és megkaptam, hogy milyen szép a húgom, aki tuti lazább lesz mint én...
Közben elkezdett bombázni a "láthatlak, mennyire vagy szégyenlős, ha nem üziben akkor személyesen elmondod" kérdéseivel , aztán kapott egy tanulós képet, amire megkaptam, hogy cuki vagyok 🤷♀️
Ezek után pedig amikor véletlenül egy közösségbe összefutottunk, úgy csinált mintha amúgy nem keresgélne minden nap.
Ez mi ?? Mit akartok ennyire ellentmondásos viselkedéssel elérni fiúk ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!