Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
183 cm magasság,65 kiló, ez bejönne nektek lányok? Túl vézna vagyok? :S 19/F
Ha tudsz, szedj fel még legalább 5-10 kilót. Én genetikailag a gyors anyagcserém miatt nem tudok hízni, pedig énis csak 65 kiló vagyok a 184 centimhez. 6 kiló tömegnövelőtől kemény edzés mellett fel tudtam menni 70 kilóra, de a vizsgaidőszakban visszaestem 65 alá :|
22/F
Gecc, akkor a 185 centimmel, a 86 kg az mi?:D
Még mielőtt valaki megszólná a dolgot, nem vagyok kövér.
én is kb ilyen alkat vagyok. ez van.
24F
Hello
Szerintem vekony vagy de tudok neked segiteni. En fel ve 187 cm es 63 kg voltam szoval undorottam h minden csont kilatszik. Apam neha elvitt oo diterembe mert szerintem szegyelte h ilyen vagyok. Nagyon utaltam a dolgot aztan egy nap neztem magamol egy nemreg keszult foto ami felpucer voltam es annyira elszornyedtem h utottem a falat es szidtam isten h miert szar a testem es miert nincs onbizalmam. Fogtam magam es elmentem eddzeni az elejen nagyon utaltam a kondit es a sok kigyurt mellett lenni szgyeltem a testeemt. Az anyagcserem nagyon gyors volt elotte viszont aamiota eddzek nagyon lelassult es joval tobbet tudok enni. Most jelenleg 72-3-4 kg nal vagyok es a ko dit tavaly julisban kezdtm el es decemberben hagytam abba es decmberbe is ugyanennyi volt a sulyom. Azert hagytam abba mert anyira orultem h izmosodok es egy kicsit sokat eddzettem ezert a borom szeszakadt masszovql terhessegi csikok lettek a jobb vallamon. Azota akiota abbahagytam es nem eddzek meg mashol is elkzdeett szakadni amit nem ertek a jobb vallqmon van 5 10 hosszu 4mm mly szakadas szoval most ugy erzem magam mint amikor elkezdtem. Orultem h vegre vmit elertem egyedul vezna kis senkikent es most ennyi volt sohq tobbe nem lesz az a testem amit akartam es mg a boromet is tonkretettem. Egyszoval azt ajanlom neked h kondizz heti 3 szor kb masfel orat es fel ora futas legyn vags barmi mast is igazabol csak mozogj es ha ehes egyel n akadalyozzon meg benne semmi plusz igyal tejes bananos tumixot eddzes lott 1 decit es fel litert utana. Es viigyazz h vekony vagy ne vidd tulzasba mrrt ha elkezd szakadni a brod akkor baszhatod es mivl e is vezna vagy ezert eddzesek elott kend be magad fokent a valadnal es a honaljadnal terhessegi csikok eleni kremmel. Ha nem teszed akkor szo szerint kinovod a borodet es nm fogja tudni tartani a megnyulas iramat az izom vagy zsir novekedessel. Itt a nyar tedd mg magadert err gondolj h majd bukni fognak a csajk rad es a szlkas testedre es ne arrah nem sikerul csak qz elejen lesz nehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!