Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
183 cm magasság,65 kiló, ez bejönne nektek lányok? Túl vézna vagyok? :S 19/F
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 21:56
4/17 anonim válasza:
8 kiló még simán rádfér. akkor lenne ideális :D bár lehet hogy neked jól áll a csontos alkalt,nem tom. nehéz elképzelni :D
5/17 anonim válasza:
Képet! :D amúgy hízhatnál kicsit...
6/17 Harrr válasza:
Ha ebből fél kiló kiló amit a lábad között hordasz, akkor hidd el, elég hús lesz rajtad minden nő szerint, talán egy kicsit sok is :D
7/17 anonim válasza:
Én 182/57 vagyok!! És mégsem vagyok kórosan vézna!
8/17 anonim válasza:
én is 183 cm vagyok de 73 kiló.
14/F
9/17 anonim válasza:
Kissé lehet vékony vagy, de ez nemigazán számít, ha szeret valaki. Mondjuk a párom 175/ 65, és nem vékony, szóval, nem hiszem, hogy nagyon gebe vagy.
10/17 anonim válasza:
Itt egy kigyólány neked.
Szép pár lennétek
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__10..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!