Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Foglalkozzak a problémával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalkozzak a problémával vagy inkább észre se vegyem amit az Ex csinál?

Figyelt kérdés

A párom kb egy hónapja vált el teljesen a feleségétől, kb egy évig tartott az egész, de már 2-3 éve rossz volt a kapcsolatuk, egy éve már randiztak másokkal. Így jöttünk össze a párommal. Van egy tündéri 4 éves kislányuk akivel nagyon jól kijövök. Az ex eleve nem kedvelt engem, de nem nagyon foglalkoztam vele, inkább párommal és a kicsivel foglalkoztam. Persze nem értettem egyet pár dologgal amit csinált, de sosem vitatkoztunk, nem volt semmi konfliktus. A magànélete elég csapongó, mert 2-3 havonta új pasija van, a családjával rossz a kapcsolata, barátai nincsenek, ezért sokszor van hogy a páromnak lelkizik. Eleinte nem zavart annyira, de amikor már mindennap legalább egyszer felhívta és nem a gyerdk volt a téma kezdett bosszantani. Volt hogy este 11kor azért hívta hogy ő hívja már fel neki az akkori pasiját, mert neki nem veszi fel, biztos valaki mással van stb. Párom legtöbbször igyekszik lerázni telefonon és viberen is, de mivel az exet decemberben kirúgták a munkahelyéről és nincs kivel beszélgetnie így párom próbàlta bíztatni hogy miket csináljon stb. Idő közben, mivel az ex nem nagyon keresett munkát és arra jutott hogy a kicsinek biztosabb helyet és pontot tud nyújtani az életében az apja, a kicsi hozzánk költözött. Ami nem problèma, én kicsit jobban is örülök ennek, mert az anyjánàl össze vissza volt. Szóval a lelkizés folytatódott, ami màr a páromnak is nehezére esett, volt hogy inkább én írtam vissza az exnek az ő nevèben, persze az ő kèrésére. Attól tartunk ha nem lelkizik vele akkor, vissza követeli a gyereket vagy valami rosszabbat csinàl.

De a mai nap betelt a pohár. Az első ovis napon bevittük a Kicsit a párommal, délután jelentkezett az anyja hogy ő akar érte menni és ő úgygondolta hogy majd ő, a Kicsi meg a pàrom játszótérre mennek hármasban. Itt kicsit felhúztam magam és közbe szóltam hogy persze, majd én itthon maradok míg ti bájologtok ott. Lehet nem kellett volna, de utólag már nem bánom, mert alig telt el a beszélgetés után10 perc, közölte üzenetben a párommal, hogy ő amúgy szívesen újra kezdené a kapcsolatuk, mert pihenőnek jó volt ez az egy év, de ő még mindig érez iránta és jobb lenne újra együtt. A mi legyen velem kérdést megoldotta ennyivel: keress neki valakit, nekem mindegy, aztán menjen el.

Párom rögtön megmutatta ezt és nem tudta hogy erre most mi a francot lehet mondani. Mégis milyen nő csinál ilyet?

Aztán megegyezés nélkül elviszi a gyereket az oviból ldmerülő telefonnal, hogy el se tudjuk érni, aztán beállít a síró gyerekkel hogy akkor ő most itt hagyja....

Szerintetek érdemes nekem ebbe belefolynom? Vagy bízzam a páromra?

Máskor is kikezdett màr, de akkor is csak a hátam mögött, de azt nem tudja hogy párom mindent megmutat.

Rajzolt màr rólam csúnya képet, leszólta a munkàmat stb.

Amikor meg találkozunk mézesmázaskodik.

2021. jan. 4. 20:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

és te ezek után is ezzel a pasival vagy? hallod, mit tud ez a csóka, amit a többi nem, hogy még ezek után is ez kell neked?

mennyi hülye nő van istenem, csodálkoznak, ha egyszer jő a baj, és nincs aki utána megállítsa....

2021. jan. 5. 22:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező és amikor téged szapul akkor a párod mért nem állítja le? Nem kell tartanotok tőle, egyértelmű hogy féltékeny, vissza akarja kapni a párod, az ilyet csak úgy lehet leállítani ha tényleg nem is beszél vele semmi másról. Ha nem a gyerek a téma rá kell csapni a telefont aztán kész. Akkor majd elgondolkozik. Tudom hogy a párodat a gyerek miatt sakkban tudja tartani, de a láthatás neki joga, nem a kisasszony jóindulatán múlik
2021. jan. 6. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!