Miért nem foglalkozik a szolgáltató a problémával?
Figyelt kérdés
Miért nem tud/akar foglalkozni a magas pingel a szolgáltató?
Napok óta (amióta a bekötés megtörtént) alaphelyzetben (minden program, weboldal használata nélkül) ugrál a pingem. Parancssorban pingeltem a google dns szerverét és nagy kilengéseket tapasztaltam. A szolgáltató arra hivatkozott, hogy ezzel Ők úgyse tudnak mit csinálni. Le van frissítve minden, újra lett indítva minden és sehogy nem akar stabil lenni a vezetékes internetem.
2020. nov. 11. 19:09
1/4 anonim válasza:
Le van frissítve? Nem csoda, ha nem foglalkoznak veled, ha azon a szinten vagy, hogy azt hiszed, hogy egy frissített szoftver alacsonyabban van, mint egy korábbi verzió?
2/4 anonim válasza:
Mert vodkafon. Ha még le tudod mondani, mondd le, és szerződj bármelyik másik szolgáltatóval, mert ennél rosszabb nincs!
3/4 anonim válasza:
Ez mindegyik szolgáltatónál meg van, ez terheléstől függ, hogy épp mennyien használják, ha sokan akkor magasabb, ha kevesen akkor kisebb - gyorsabb.
4/4 anonim válasza:
A szolgáltató kb. a hozzád legközelebb eső eszközéig tud bármit is hatni a pingre. Ami utána van az már rajta kivül esik. Illetve a pingnél a szerver se mindig válaszol. Erre nem fognak lépni. Gyakorlatilag a speedtest ad valami támpontot, de azt is leginkább a szolgáltató hálózatáig tudja garantálni. Ami azon kívül van arra alig-alig van hatása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!