Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan pasival manapság tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan pasival manapság tényleg nem kezdenek a nők akinek csak érettségije van?

Figyelt kérdés
F/30
2021. jan. 4. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Nekem még az sincs more.
2021. jan. 4. 22:17
 12/13 int: f(der)*g=f*g-int.g(der)*f ***** válasza:

Nyilván a kérdező egy troll. Bandi a ló nevű accát törölték, viszont ettől a kérdésére van értelme válaszolni. Én pasi vagyok, viszont még így is érdemes rám figyelni.

Minden nő és pasi más és más. Vannak értelmiségi és aluliskolázott nők is. Persze "közepesen" iskolázottak is. Van akinek baj ez, van akinek nem. Viszont a nőknek szimpatikus ha tanulsz, még inkább, ha valami férfias szakon (gazdasági, mérnök, ttk matek/fitika). Azon felül, hogy ki mennyit keres, vannak további előnyei is. Ilyenkor mindig megjelenik aki érettésigivel vagy anélkül keres nettó 500 ezret. Ez lehetséges, bár inkább trollok. Ha a pasi egyetemet végzett az keresettől függetlenül előny. Nálam pasiként hátrány, ha a nőnek csak érettégije van szakma nélkül. Bár én se végeztem az egyetemen, viszont oda járok épp.

2021. jan. 5. 00:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem iskola függő, nekem sokáig csak érettségim volt, aztán technikus lettem, és most megyek mérnökire de semmi nem változott a csajozás terén
2021. jan. 5. 05:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!