Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elérni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni hogy engedélyezze a követési kérelmem Instagramon az exem?

Figyelt kérdés

Már 8 hónapja szakított velem. Azonban egy közös ismerősünktől tudni vélem, hogy meglehetősen sok olyan fotó került fel az Instagram oldalára, amelyek arra utalnak, hogy régóta csalt a mostani pasijával, mert például az a nyaklánc van a nyakában egy bizonyos képen, amit én visszavettem tőle miután kidobott. Viszont ez az ismerős nem hajlandó screenshotolni exem fotóit és napi sztorijait sem. Próbáltam már hitelesnek tűnő kamu profilokat létrehozni, de valahogyan nagyon profi módon kiszűri hogy mi a kamu és tiltja az összeset. :D Próbáltam már nőnek kiadni magam, hátha több esélyem lesz rá hogy engedélyezi a láthatóságot, de nem. Konkrétan olyanná vált nekem az insta fiókja mint az emberiségnek a Szent Grál :D

Ötlet? (Ja, és nem kell elkezdeni az "Engedd már el x idő után" meg a "Fogadd el hogy többet nem látod az instáját" c. marhaságokat mert nem érdekel)

Végszó: tavaly novemberben kb. 1 napig volt publikus az instája. Viszont akkor egy kamu profillal megnéztem a sztorijait és egyből visszatette priváttá, a profilom meg tiltotta. Gondolom nem nagyon akarja hogy a tökéletes kis életébe bármilyen szinten is belelássak.

29/F

2021. jan. 3. 17:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Maximális jószándékból írom: ne foglalkozz azzal, hogy ő mit tett vagy mit nem tett a múltban és kíváncsiságodat is győzd le, vagy az ezzel kapcsolatos energiákat fordítsd arra, hogy újraépítsd életedet.

Az, hogy vele foglalkozol, mindig egy spirálban fog tartani, egyhelyben állva, életeddel nem haladsz, stb.

Ha ez nem megy, keress fel pszichológust, nem szégyen segítséget kérni, de hasznos.

2021. jan. 9. 03:48
 22/25 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem, ha megsértve, megbántva érzed magad és szeretnéd tudni: múltban megcsaltak -e, de érdemes ezt elengedni és segítséget igénybevenni a kapcsolat (gondolatokban történő) lezárásához.

Jaa és (véleményem szerint) hiába emeled ki a kérdést, ezen idegenek nem fognak tudni segíteni.

2021. jan. 9. 03:50
 23/25 anonim ***** válasza:
33%
Megpróbálhatom bekövetni, ha gondolod, és ettől megnyugszik a lelked. (Lány vagyok)
2021. jan. 17. 18:46
 24/25 anonim ***** válasza:

Hát ha ennyire minden áron akarod... Tarts valami kis ívós összejövetelt, és nézd meg az ismerősöd telóján az instát.

Vagy egy másik ismerősödet kérd meg hogy jelölje be, aki nem követ téged, és te sem követed.

2021. jan. 18. 06:20
 25/25 anonim ***** válasza:
38%

En voltam hasonlo helyzetben, hogy lanykent meg akartam nezni egy masik lany instajat, akihez koze volt az exemnek. Tok megertelek, hogy erdekel amugy, lehet kicsit beteg, de engem is érdekelt par dolog.

Ez a lany is privat volt, nem volt sok ismerose, kamu profilokat egyertelmuen nem fogadott el. En lattam Facebookon az ismerosei neveit, ott kerestem egy csajt, aki ilyen elvont, művész-bolcsesz stilusu volt, es viszonylag atlagos nevu. Most ehhez mazli kell, hogy a te exednek legyen ilyesmi ismije, es szintén mazli, hogy lehetoleg ne a legjobb barátnője. En meg megneztem, hogy FBon mennyire lajkolgatnak egymasnak, kikerestem, hogy profilkepeknel ott-e a masik neve, ha nem mindog akkor tavolabbi ismeros csak.

Aztan ezzel a nevvel meg egy rabdom szammal a vegen, csinaltam egy instat. Pl: szabados.eniko17

Profilkepnek meg a netrol szedtem ilyen csillagos vagy mittudomen milyen festmenyes muveszies ingyen felhasznalhato képet. Bekovettem par hiresebb oldalt, konyvescuccokat, muveszeket, meg par ismeroset annak akirol mintaztam, meg parat annak akit el akartam erni. Biztos lesznek olyan hülyék akik automatikusan visszakovetnek. Nekem nem kellett sokat szorakoznom vele, viszonylag kevés kovetessel es kovetovel ranyomtam a csajra is, o meg rögtön el is fogadta a kerelmet. A cel az volt hogy ugy nezzen ki, mintha egy tavoli ismerose vegre valahára csinalt instat, es még alig van kovetpje, most kezdte hasznalni. Nalam bejott.

2021. jan. 18. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!