A windows nem tudja elérni a megadot eszköszt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel.?
Mit tehetek ilyenkor a torrenteltem egy játékot és itt kezdődött...
másnap bekapcsoltam a gépem meg akartam nyitni a torrentet hogy seedeljen vissza és ezt dobta ki azután megpróbáltam letörölni azt se engedte a defender...nagynehezen letöröltem újra akartam rakni és az exe file megnyitásánal újra kidobta eddig soha nem volt ilyen problémám mit tehetek?
(próbáltam rendszergazdaként indítani)
De ez az engedélyeztem a defenderben a programot és egyszerűen akkor se jó.
Esetleg ha újra rakom a windowsot akkor megoldódna nincs szinte semmi a gépen szóval nem jelentene nagy problémát.?
De most van exe, vagy nincs exe? Eskü nem vágom :D
Szóval látod az exe-t, de futtatáskor dobja a hibát? Milyen exe amúgy? Volt valami ikonja az elején? És most van?
Van exe file letöltöm az utorrentet annka az exe fileját elinditom és kidobja a hibát amit fent írtam.
Segítene ha újra raknám a windowsot?
Ne az utorrentet töltsd le. Próbáld a qBittorrentet használni:
Megjelenésében, működésben és funkcionalitásában ugyanolyan lesz, mint az utorrent. Ha azt vágod, akkor ezen is eligazodsz majd.
Sima uninstall-lal nem megy az utorrent törlése? Nem kéne ezért a Windowst újra tenni... Bár nekem mindegy, ha van időd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!