Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet abból bármi ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból bármi ha egy pizzafutárral flörtölök, és érzésem szerint jól alakul?

Figyelt kérdés
Szóval egy Pest megyei városban lakom, és itt az egyik pizzériában van egy olyan helyes kiszállító pasi hogy a lakótársammal alig győzünk pizzát rendelni, amikor ő szállít hozzánk, hogy flörtölhessünk. És tuti a pasi is rájött, mert tegnap ebédkor viccesen mondta hogy egyébként nem muszáj mindig pizzát rendelni, mert a végén még megárt, tud pizza nélül is jönni műszak után. Ja és megvan neki a számom, mert ugye a pizzarendeléshez kell, és ugye felhív mikor ideér (mint mindenki mást). Szívesen meghívnám egy vacsorára amit én főzök, csak kicsit izgulok. Ja és nem csak a külseje jön be! Mit gondoltok? 24 éves vagyok, ő 25 tudtommal.

2021. jan. 3. 15:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
#10 jó de te jóképű vagy? Naugye!
2021. jan. 3. 15:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan, elvégre mit veszíthetsz?
2021. jan. 3. 16:08
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
A srác fejében valószínűleg egy hármas körvonalazódik veletek, nem egy romantikus vacsora..
2021. jan. 3. 16:38
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
#13 egy pár nap múlva a gyk-n: "Miért ilyen rohadék az összes pasi? Mindegyik csak szexet akar?"
2021. jan. 3. 16:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen mennél te a gazdag negyedből ,a 25 négyzetméteres lakásába amit bérelhet.
2021. jan. 3. 16:57
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
Még egy csicskára is felizgul ha lapátállú. Ez ösztönlény viselkedés. Csicskafizetésből nem telik ám fattyúkra meg utazgatásra, shoppingra hercegnő.
2021. jan. 3. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:
egyszer rendeltem a szexshopból egy vibrit, elvileg diszkrét a csomagolás, a futár mégis tudhatja honnan jött.a pasi állandóan vigyorog rám, de már két éve, pedig egy évben max kétszer-háromszor látom. szerintetek emlékszik rám vagy csak iylen vigyori?
2021. jan. 3. 17:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Hivd el meló után, de ne feküdj rögtön le vele (ha nem csak azt akarsz). Beszélgess vele, próbáld megismerni, kérdezgesd. Látni fogod ő hogy áll hozzád. Sok sikert. :)
2021. jan. 3. 19:51
 19/19 anonim ***** válasza:

#10!

Akkor tegyél érte, hogy észre vegyenek! :)

#17!

Szerintem, csak ilyen vigyori. :D Nincs ezzel baj. Inkább mosolyogjon valaki, mint szúrós szemmel nézzen, mert azt még annyira sem tudja hova rakni az ember, hogy miért. :D

#18!

Szerintem csak szexet akar elsősorban! Sokan vannak így, 15-16 évesen is, mármint lányok. Hogy nem számít hogy milyen, egy pár órás beszélgetés vagy összesen 10 óra hossza ismerettség után ami mondjuk lehet 3-4-5 alkalmi találka, már ágyba akarnak bújni az emberrel, mert szimpatikus, vagy izgató számukra. Csak, általában ennek mindig az a vége, hogy szétmennek az emberek, nagyon hamar. :D Ritkán évek lesznek belőle, de utána még nagyobb csalódás az egész.

Ha pedig nem csak a szex lenne a lényeg a kérdezőnek, akkor simán beleférhet nála egy vacsora. De ha ennyire "kanca", akkor már az első, de a második alkalom után tuti hogy dugás lesz belőle. :D Nincs ezzel semmi baj, de lehet, hogy a srác nem olyan beállítottságú, mint Ő. Ezért kellene először ismerkedni, nehogy pofára esés legyen a vége. Az is lehet, hogy a srác meglenne neki elsőre, de utána nem lenne belőle már semmi.

Egyébként Pesten jól keresnek a pizzások, legalábbis kerület és pizzéria/étterem/gyorsétterem függő. Illetve attól, hogy hány napot dolgozik, és hogy rutinos-e a "szakmában". :D Én is voltam futár picit több mint két évig vidéken. Mondjuk úgy, hogy elfogadhatóan kerestem még ott is, úgy is. Hát nekem is volt nem egy fiatal hölgy vendégem, akiknek szállítottam sűrűn kaját. :D És szerintem többször is volt rá példa, hogy kérették magukat a lányok. ;) :)

23/F

2021. jan. 4. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!