Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főképp 17-18 éves fiúk. Mégis mennyire?
persze h osszejohettek hosszabb kapcsolatra is,habar nekem min 16 eves kene legyen,habar ha belegondolok.... simman
17f
Hát Én nemsokéig demég 17 vagyok:D egy 16 csajjal jövök összenemsokára,és komoylan gondolom vele mert amii kell nekem benne megvan:Dés a többi..
szoval nemkell paráznod semmitölsem:D
17-18 évesen álomvilágban éltem a gyökér szüleim nevelése miatt (egyszemgyerek) .
Szerintem pattogó, idegesítő, undok, arrogáns, kibírhatatlan személyiségem volt, és néha még most is sajnos.
Hogy mit gondoltam?
Azt gondoltam hogy nincs velem semmi gond csak valamiért nincs szerencsém, és ez gáz volt mivel még erősítették is bennem néha.
Plusz a drága szüleim ügyesen kifaggattak, kikérdeztek, és irányítottak a céljaik szerint kihasználtak mint a birkát.
Sosem értettem miért nem áll velem szóba nagyon senki sem, amíg valaki fel nem nyitotta a szemem.
A helyzet azóta sem sokat változott mert változni nem egyszerű, de talán nem is lehetetlen.
Azért vannak jobb napjaim.
28F
minden a két emberen múlik.
De hidd el, ha egymásnak teremtettek titeket, akkor együtt maradtok. Ha nem, akkor meg akármilyen idős is vagy, szakítás/válás lesz a vége, már ha a felek merik kimondani, hogy nem jó nekik a kapcsolat.
Hát én sokáig úgy voltam vele, hogy nem akarok komoly kapcsolatot, mert élveztem a szabadságot, csak rövid kapcsolataim voltak. De aztán jött a Tökéletes, őt meg hülye lettem volna elszalasztani emiatt :D Szal változhat az ember, ha összeakad egy olyannal, akit tényleg szeret.
17/F
01:56:Sajnálom...:/
Utolsó előtte:Igazad van,csak a szakítás/válás mély nyomot hagy az emberben...
Utolsó:Jó látni,h vannak ilyen fiúk,akik eddig a szabadságot kedvelték,de egy lány miatt megváltoznak(=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!