Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki imádja az extrém kövér pasikat?
20.
Akkor miért voltál vele? :D
Igaz én nem a 20-as vagyok, hanem a 18-as, de nekem miért nem teszed fel ezt a kérdést? Engem sem vonzanak a kövér férfiak, sőt igazából taszítanak, mint azt írtam is, mégis egy kövér pasival voltam együtt. Nyilván mert a külső nem elsődleges szempont, ha megismered az illetőt és vannak egyéb vonzó tulajdonságai akkor egy idő után vonzónak találod a külsejétől függetlenül. Legyen az vékony, kövér, izmos, mindegy ilyen szempontból, szóval a kérdésed nem értem. Utólag visszagondolva, miután már elmúlik a szerelem és az adott ember elárul, akkor utána úgy gondol rá az ember vissza, hogy "fúj", mert ezelőtt a szerelem szépítette meg, de amúgy meg nem tetszik és utána látsz a rózsaszín ködtől, hogy valójában hogy néz ki. Ennyi.
22.
Azt írta visszataszító volt. Én nem tudnák olyan emberrel kapcsolatban lenni akit visszataszítónak tartok.
A molett és a nagyon túlsúlyos közt azért jókora különbség van szerintem,
egyébként én is a mackós fickókra gerjedek inkább.
Volt vékony, izmos pasim is, de még csak kényelmesen hozzá
se lehetett bújni, mindenhol kemény volt és kényelmetlen.. :-D
Mondjuk mozogni szex közben azt tudott, ez tény...
25.
Azért a mackós meg az extrém kövér nem ugyanaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!