Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy huszonéves lányra azt mondják, hogy cuki meg
aranyos akkor nem lehetek túl nőies a férfiak szemében?
Én csak marhulásból mondanám, aki tetszik tényleg, annak soha. 33f
2020. dec. 31. 23:17
A kettes baromságot írt. Vagy nem férfi és nem ismeri a férfiakat, vagy szűz kis valami.
A férfiaknál ezek a kijelentések nem azt jelentik, mint a nőknél. Ha egy lányra azt mondjuk, hogy aranyos, meg cuki, az azt jelenti, hogy kezdjük megkedvelni, szimpatikus. Ettől még nagyon is nőiesnek gondolhatjuk, és ez csak előny, nem hátrány, ugyanis akire ezt mondjuk, abban van bájosság. A nők 25 felett levetkezik ezt, alig marad bájos nő.
2021. jan. 1. 10:15
Rám 29 éves nőként is azt mondják, hogy kedves, aranyos. Semmi jót nem jelent, ezt hidd el nekem.
2021. jan. 1. 14:13
13:
Nem egy korosztály vagyunk, így nem azért mondjam, hogy felcsípjelek, de én még 30 feletti nőkből is a kedves, aranyos típust szeretem.
2021. jan. 1. 14:16
Lehet, hogy szeretik, nem mondom, hogy nem. Viszont utána úgyis olyan nővel jönnek össze, aki kicsit se aranyos, pláne nem kedves, viszont elég jól néz ki a szemükben. Aztán nyilván 40-50 felett, ahogy öregszik, már egy férfinak is változik a prioritás, és nemcsak a külső lesz fontos. Engem pl nagyon szeretnének felszedni olyan 50-es, 60-as férfiak, akik már jól megégették magukat a nőkkel. Tehát jó pár ex nő meg feleség van a hátuk mögött, aki nagyon tetszett nekik meg a szex is jó volt, viszont állandóan kritizálta őt a nője, hisztizett meg lehúzta anyagilag. Na, ilyenkor jól jönne a kedves, aranyos 29 éves, tényleg pozitív jelző ez a szemükben, viszont még a gyerekeik is idősebbek nálam.
2021. jan. 1. 14:30
15: sosem vonzottak a végzet asszonyai, vagy a bulizós particica stílusú csajok.
Ennél fogva sosem velük jöttem össze, és a haverjaim többségének sem ilyen barátnője/felesége van
2021. jan. 1. 14:34
Jah, és csak 40 éves vagyok, de mint mondtam nem akarlak felszedni, szóval nem csak itt magyarázom, hogy "pont az estem vagy", mint a helyi incel szüzikék, akiknek mindig az aktuális kérdező az esetük
2021. jan. 1. 14:36
Értem, hogy nem akarsz felszedni, nem is rólad írtam, hanem a tapasztalataimról. Engem még huszonegykét évesen se akartak 50 év alattiak felszedni, nemhogy jelenleg. :D Viszont ahogy beszélgetek a fiatalabb férfiakkal, elég gyakran jönnek ezzel a kedves, aranyos jelzővel. Utána pár hónap múlva összejön egy harpiaval. 50-60 évesek meg nyomatják, hogy ilyen meg olyan szemét nőik voltak, most már jó lennék én is, mert kedves, aranyos vagyok. Hirtelen milyen pozitív tulajdonság lett ez :D Azért írtam a kérdezőnek, hogy sok jót ne várjon ettől, ha korosztályban akar ismerkedni és tőlük hallja ezeket.
2021. jan. 1. 14:45
Ja, meg azt is szokták mondani, hogy fiatalabbnak tűnök a koromnál. Jelenlegi legfiatalabb "lovagom" 58 éves, elvált férfi, a lánya 32. Ennyit ezekről a jelzőkről.
2021. jan. 1. 14:48
18: nyilván vannak férfiak, akik az insta királylány típusra (akire sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy aranyos) buknak.
De pont ugyanannyi férfi inkább a kedves, aranyos, szomszéd lány típusra bukik.
A probléma inkább ott szokott lenni, amikor egy nő olyan férfire vágyik, aki az előbbi típust kedveli, és mivel nem kell, ezért levonja a következtetést, hogy a férfiaknak ez az esetük.
2021. jan. 1. 14:55
Kapcsolódó kérdések: