Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptatok ajándékot a párotoktól karácsonyra?
1 év utan én talán egy ekszertartót kaptam.
Nekem is rosszul esett volna a helyedben, pedig mi már megszoktuk beszélni ki mit kér és nem is tudom felidezni miket kaptam ez elmúlt években.
És miért nem jutott eszébe? Náluk nem szokás ajándékozni? Esetleg előtte nem beszéltetek róla? Pl mit vesz anyukájának, Tesojanak... Lehet nekik sem vett semmit.
Nyilván kaptam. Mindig kapok.
Nem feltétlen toronyórát lánccel, de a kedvenc csokim, egy üveg bor, vagy valami hasonló azért elég alap
Rezgő gésagolyót.
Recés análvibrit.
28L
Én sem kaptam ajándékot, mi 3 hónapja vagyunk együtt. Nem volt ideje a vizsgák miatt. De én adtam neki ajándékot.
Nagyon szarul esett
Exemmel egy kevesebb, mint 1 hónapos kapcsolatban is tudtunk venni egymásnak valami apróságot ami személyesebb a bögre típusú ajándékoknál (nem idei sztori)
Bocs, de jó esetben mire lefekszel valakivel, addigra tudsz annyit róla, hogy valami csekélységgel megajándékozd, amiről tudod, hogy örülni fog neki.
Bocs, de az nem kapcsolat, ahol ennyit nem tud valamelyik fél belerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!