Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan kapcsolatban/házasságban élsz, ahol nagyon szeretitek egymást, megtaláltad a másik feled, boldog vagy, hogy ő a párod, stb.?
12 éve együtt.
Az első év gyönyörű volt, de aztán kezdtem észrevenni olyan jeleket, amik miatt soha többé nem tudtam abban hinni, hogy ő is szerelmes belém és ezt visszamenőleg is megkérdőjeleztem. (Nem vállalt fel minden közegben.)
Ezután volt olyan 1,5 év agonizálás, aminek a végén azt mondtam, hogy szakítani szeretnék. Na akkor hirtelen összekapta magát és elkezdett teperni. Mivel szerelmes voltam még, megadtam az esélyt magunknak, pedig közben lehetett volna új kapcsolatom, de hiába vonzott nagyon az a srác, nem éreztem erőt magamban egy újabb szerelemhez és lezártam. A párommal sok hónap után sikerült visszahozni a régi melegséget, de a régi boldogságot már nem. Ettől függetlenül boldogok voltunk még sok évig. A legszebb időszak a gyerekünk születésekor volt, akkor volt körülbelül 2-2,5 meseszép évünk, pedig a gyerekvállalással járó problémák, az anyós túlságosan képbe kerülése, a szexhiány, a kialvatlanság, stb. minket is sújtott.
De mondjuk azt, hogy volt kb. 4 nagyon szép évünk.
Utána minden elromlott, ha tehettem volna, azonnal elváltam volna (nem másik nő miatt). Elhidegültünk. Aztán olyan 1,5 év ridegtartás után beleszerettem másba. Na, onnan kezdve jött az igazi pokol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!